Novice

Koncert TONY CETINSKI načrtovan za 29. 5. 2021 v Areni Zagreb je ODPOVEDAN.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 13 maj

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

Posredujemo vam informacijo iz sosednje Hrvaške.

Obveščamo vas, da je koncert TONY CETINSKI načrtovan za 29. 5. 2021 v Areni Zagreb ODPOVEDAN. Novi datum koncerta bo objavljen naknadno. Že kupljenih vstopnic ni potrebno zamenjati in bodo veljale za nov termin.

V kolikor vam novi datum ne bo ustrezal, lahko vstopnice od 14. 5. 2021 do 30. 6. 2021 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.