Novice

60. POKAL VITRANC - žal brez gledalcev

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 10 mar.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!

60. POKAL VITRANC - žal brez gledalcev

Tekmovanje v soboto 13. 3. in nedeljo 14. 3. 2021 bo potekalo brez prisotnosti gledalcev ali vabljenih gostov na prizorišču v Podkorenu.

OK Pokal Vitranc vljudno naproša vse ljubitelje smučanja in obiskovalce Kranjske Gore, ki se bodo v teh dneh nahajali v občini Kranjska Gora, da si tekmovanje ogledajo na TVS 2. program ali drugih TV postajah, ki bodo tekmovanje prenašala in da ne zahajajo na področje prizorišča tekmovanja.

Istočasno obveščamo vse gledalce, ki so kupili in imajo vstopnico za ogled odpadlega 59. Pokala Vitranc 2020, in bi naj vstopnice veljale za letošnjo prireditev, da lahko zahtevajo povračilo kupnine na prodajnem mestu, kjer so vstopnico kupili.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI
Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.
Več informacij - https://www.pokal-vitranc.com/novice/dolo%C4%8Deni-protokoli-za-izvedbo-tekmovanja-v-pogojih-covid-19-epidemije