Novice

IBU svetovno prvenstvo v biatlonu 2021 Pokljuka - INFORMACIJE

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 28 dec.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
IBU svetovno prvenstvo v biatlonu 2021 Pokljuka

Dragi ljubitelji biatlona,
Organizacijski odbor Pokljuka je sprejel odločitev, da omeji število gledalcev na prizorišču, saj tako lahko zagotovi večjo varnost vsem udeležencem.
V skladu s predpisi in zahtevami državnih organov in odgovornih institucij bo na IBU svetovnem prvenstvu v biatlonu 2021 Pokljuka po trenutnih odločitvah dovoljeno do največ 500 dnevnih obiskovalcev.
Na voljo bo enotna vstopnica, ki bo v paketu ponujala: prevoz z Bleda na Pokljuko in nazaj, gostoljubje v šotoru (prehrana in pijača), ogled tekem na posebni tribuni.
Imetnikom vstopnic nudimo priložnost, da obstoječo vstopnico prednostno nadgradijo v novo vstopnico. Prosimo, kontaktirajte nas za nadaljnje informacije. Dosegljivi smo na elektronskem naslovu info@eventim.si.
Če ste imetnik katere koli vstopnice in želite prejeti povračilo, preberite spodnje pogoje.
Za vse ostale pa – ne obupajte še! Imeli boste priložnost biti del največjega biatlonskega dogodka v sezoni. Prodaja vstopnic se bo nadaljevala v januarju 2021.
Organizator bo v primeru prepovedi, odpovedi ali prestavitve prireditve kupcem povrnil kupnino v celoti, razen v primerih, kjer je to zapisano drugače.


Informacija za nakupe pred 14. decembrom 2020:
Organizator vsem kupcem, ki so katerokoli vstopnico kupili pred ali vključno 14. 12. 2020, omogoča možnost povrnitve kupnine v celoti. Zahtevek za vračilo denarja mora biti oddan v pisni obliki do vključno 6. 1. 2021 na e-poštni naslov info@eventim.si. Po tem datumu vračila niso več mogoča.