Novice

OneRepublic PRESTAVLJEN iz 11. novembra 2020 na 6. november 2021

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 09 nov.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Obveščamo vas, da je koncert OneRepublic iz 11. novembra 2020 prestavljen na 6. november 2021.

Zaradi trenutnih okoliščin smo poiskali primernejši datum za izvedbo koncerta. Novi datum je 06.11.2021.

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice od 9. 11. 2020 do 9. 12. 2020 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.

Organizatorji in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.