Novice

Mednarodna hokejska zveza je odpovedala SP v Ljubljani, maja 2021.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 23 nov.
[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!

Žal vam moramo sporočiti, da je mednarodna hokejska zveza odpovedala SP v Ljubljani, maja 2021.

Kupce vstopnic pozivamo, da vstopnice obdržijo, saj jim bodo veljale za nadomestni termin. S tem bodo pomagali slovenskemu hokeju, organizaciji hokejskega svetovnega prvenstva in prihodnosti športnih dogodkov.
V kolikor se kljub vsemu odločite za vračilo kupnine in ste vstopnice kupili na uradnih prodajnih mestih Eventima vas pozivamo, da vstopnice vrnete na mesto nakupa, kjer vam bodo kupnino povrnili.

Vstopnice morate vrniti v roku enega meseca, ki začne teči v ponedeljek, 23. 11. 2020.

VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.