Novice

Torul, Kino Šiška, Ljubljana - ODPOVEDANO!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 20 okt.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

Organizator hibridnega koncerta Torul, ki bi moral potekati v Kinu Šiška v soboto, 24. 10. 2020 ob 20.00, je zaradi razglašene epidemije primoran odpovedati prisotnost občinstva v dvorani.

Ogled koncerta bo omogočen preko plačljivega spletnega prenosa preko platforme DICE (https://dice.fm/event/y3eaa-torul-live-from-kino-ika-24th-oct-stream-via-kino-ika-ljubljana-tickets) 24. oktobra 2020 ob 21.00.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.