Novice

ŠPAS TEATER - POSEBNO OBVESTILO!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA - ŠPAS TEATER ]

datum in ura dogodka 16 okt.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA - ŠPAS TEATER ]

Spoštovani kupci!

Od 16.10. velja zadnji odlok Vlade RS o omejevanju združevanja ljudi in s tem se ustavlja tudi delovanje kulturnih ustanov.

Program predstav v oktobru je odvisen od nadaljnjih vladnih ukrepov in zapiranja posameznih regij.

  • Predstave, ki so na programu v oktobru v Mariboru, Selnici, Ajdovčini,Tolminu in Gorici, se bodo izvedle po napovedanem programu tukaj. V kolikor bo v oranžnih regijah prišlo do sprememb, prosimo, sledite objavam na naši spletni strani.
  • Predstave v Mengšu, Krškem, Jesenicah in Žalcu so prestavljene na kasnejši termin, ki bo znan takoj, ko se bodo ukrepi sprostili (zaradi zaprtja kulturnih institucij in neznanega roka odprtja v tem trenutku ne moremo objaviti nadomestnega termina).
  • Novembrske predstave so načrtovane po že objavljenem sporedu, morebitne odpovedi oz. prestavitve terminov bodo znane naknadno, predvidoma v zadnjih dneh oktobra, zato vas prosimo, da sledite objavam na naši spletni strani.

Obveščamo vas, da bomo morebitne pisne zahtevke za menjavo vstopnic ali vračilo kupnin za vse prestavljene predstave obravnavali takrat, ko bomo imeli nadomestne termine, to je, ko se bo stanje v državi in na področju javnih prireditev umirilo oziroma ko se bodo kulturni domovi in gledališča zopet odprli. Zahtevkov, ki bodo poslani pred tem, ne bomo upoštevali. Vse aktualne informacije in dogodke bomo objavljali na naši spletni strani - prosimo vas, da jih spremljate in upoštevate.

Vse aktualne informacije in dogodke bomo objavljali na naši spletni strani - prosimo vas, da jih spremljate in upoštevate.

Imetnike vstopnic kot doslej pozivamo, da zadržite svoje vstopnice in počakate na nadomestni termin. Zahvaljujemo se vam za podporo, vaše zaupanje in razumevanje.

Ker od 17.10.20 delujemo po omejenem urniku, bomo na znane kontakte omejeno dosegljivi, zato vas prosimo za strpnost. Dokler se zadeve ne umirijo, ne moremo reševati težav, kot bi si želeli. Pridržujemo si pravico, da ne odgovorimo na prispele maile, ali nismo odzivni po telefonu. 

Spoštovano občinstvo, prosimo vas, da stalno spremljate aktualne informacije na naši spletni strani, kjer transparentno obveščamo o dogajanju, predstavah, spremembah, novih terminih predstav, ipd.

Število izvedb oziroma odpovedi predstav je zdaj še številčnejše, prav tako je imetnikov vstopnic neprimerljivo več, kot osebja na blagajnah/pisarnah kulturnih ustanov - omogočiti odgovor vsakemu v visoko odzivnem roku je žal nemogoče; imetniki vstopnic kupujejo vstopnice preko spleta, na blagajni Špas teatra, na blagajni drugih kulturnih domov, na Petrolu in drugih prodajnih mestih Eventim, preko portala Evetim.si - kljub temu, da imamo kontakte kupcev, je točno obveščanje o spremembah praktično nemogoče izvedljivo ali onemogočeno (izjemna količina podatkov, tehnična ovira, netočne kontaktne številke, nedosegljivost, pride do napake pri vnosu v sistem ipd.). Zato morajo kupci vstopnic sami skrbeti za obveščanje in se ne zanašati na nas.

Imetniki vstopnic z nakupom le-te prevzemate polno odgovornost za spremljanje aktualnih informacij v zvezi s predstavami (spremembe, odpovedi zaradi bolezni, prestavitve terminov, nadomestni termini, zasedba ipd.), saj so vse potrebne informacije dnevno ažururane in so le klik stran.


Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Zaupamo, da se nahajamo v krajšem prehodnem obdobju in se bodo razmere stabilizirale v najkrajšem roku.

Vaš Špas teater

#pogresaspas #ostanimozdravi