Novice

Predstava AVDICIJA, napovedana za 22.10. v Narodnem domu je PRESTAVLJENA!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 20 okt.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci.

Predstava AVDICIJA, napovedana za 22.10. v Narodnem domu je zaradi ukrepov Vlade RS prestavljena na nedoločen čas.

Obveščamo vas, da bomo morebitne pisne zahtevke za menjavo vstopnic ali vračilo kupnin za vse prestavljene predstave obravnavali takrat, ko bomo imeli nadomestne termine, to je, ko se bo stanje v državi in na področju javnih prireditev umirilo oziroma ko se bodo kulturni domovi in gledališča zopet odprli. Zahtevkov, ki bodo poslani pred tem, ne bomo upoštevali. Vse aktualne informacije in dogodke bomo objavljali na naši spletni strani www.spasteater.com - prosimo vas, da jih spremljate in upoštevate.

Imetnike vstopnic kot doslej pozivamo, da zadržite svoje vstopnice in počakate na nadomestni termin. Zahvaljujemo se vam za podporo, vaše zaupanje in razumevanje.

Imetniki vstopnic z nakupom le-te prevzemate polno odgovornost za spremljanje aktualnih informacij v zvezi s predstavami (spremembe, odpovedi zaradi bolezni, prestavitve terminov, nadomestni termini, zasedba ipd.), saj so vse potrebne informacije dnevno ažurirane in so le klik stran. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Zaupamo, da se nahajamo v krajšem prehodnem obdobju in se bodo razmere stabilizirale v najkrajšem roku.

Vaš Špas teater

#pogresaspas #ostanimozdravi