Novice

Koncert VLADO KRESLIN, 7. 11. 2020, Športna dvorana ŠENČUR je PRESTAVLJEN.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 30 okt.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

Obveščamo vas, da je koncert VLADO KRESLIN, 7. 11. 2020, Športna dvorana ŠENČUR, PRESTAVLJEN. NADOMESTNI TERMIN bo objavljen naknadno. Vstopnice za nadomestni termin dogodka ostanejo v vsakem primeru veljavne. Že kupljenih vstopnic NI potrebno menjati.

Ekipa TOP DOGODKA nobenega koncerta ne bo ODPOVEDALA, počakali bomo na čas, da se čudovit dogodek lahko izpelje. V vsakem primeru bomo dogodek izpeljali, le počakali bomo na boljše razmere.

Možnost vračila vstopnic je od 30.10. do vključno 21.11.2020.

Organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.