Novice

Koncert Tereze Kesovije, 27. 9. 2020, Cankarjev dom, Ljubljana je PRESTAVLJEN.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 24 sep.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!


Sporočamo, da smo bili primorani ponovno prestaviti koncert Tereza Kesovije načrtovan za 27. 9. 2020, Cankarjev dom, Ljubljana. Nov termin koncerta je 25. 4. 2021 .


Organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!


V kolikor vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Vračilo kupnin za že kupljene vstopnice je možno do 15. 10. 2020.


VRAČILO KUPNINE


SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.


Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.


Hvala za razumevanje.