Novice

BORIS BREJCHA @ KURZSCHLUSS PRESTAVLJEN// 2021

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 25 sep.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

BORIS BREJCHA @ KURZSCHLUSS PRESTAVLJEN// 2021

Gospodarsko razstavišče, Dunajska cesta 18, Ljubljana, dvorana Kocka


Zaradi pandemije novega koronavirusa smo primorani, da plesni dogodek z Borisom Brejcho, ki je bil predviden za 30. oktobra 2020, prestavimo na prihodnje leto. Nadomestni termin bomo objavili v letu 2021, ko bo jasno, kako lahko organiziramo večje prireditve.

Ker bodo vse do sedaj prodane vstopnice veljavne tudi v nadomestnem terminu, organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da vstopnice obdržijo in s tem podprejo priljubljeni klub Kurzschluss, Ugodna cena, ki so jo v predprodaji nudili letos, prihodnje leto ne bo na voljo.

Kralj high- tech minimala Boris Brejcha, ki je lansko leto v dvorani Kocka v evforično vzdušje popeljal več kot tri tisoč ljubiteljev elektronskih ritmov, bi se moral na oder Kurzschlussa vrniti 30. oktobra. Povratek nemškega zvezdnika je bil težko pričakovan, saj so early bird vstopnice pošle v rekordnem času. V kolikor se dogodka v prihodnjem letu ne boste mogli udeležiti, ste upravičeni do vračila kupnine, tako da pošljete zahtevek za vračilo na elektronski naslov info@eventim.si ali se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste kupili vstopnico.


Vračila bodo mogoča do najkasneje 24. novembra 2020, ob tem pa organizator poudarja, da bodo vračila možna tudi ob objavi novega datuma v letu 2021.


VRAČILO KUPNINE


SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.


Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.


Hvala za razumevanje!