Novice

Novi datum koncerta Andrea Bocellija je 20. november 2021

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 24 jul.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

PRELOŽENO: KONCERT ANDREA BOCELLIJA V ARENI STOŽICE

Novi datum koncerta Andrea Bocellija je 20. november 2021

Spoštovani kupci!

Obveščamo vas, da je koncert Andrea Bocellija, Arena Stožice, Ljubljana, načrtovan za 28. 11. 2020 prestavljen na nadomestni termin: 20. 11. 2021

Organizatorji in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podprejo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!

Z iskrenim obžalovanjem je Star produkcija preložila koncert Andreja Bocellija, ki bi moral biti 28. novembra 2020. Po navodilih pristojnih organov in zaradi omejenega števila obiskovalcev v zaprtih prostorih do konca leta 2020, so vsi koncerti, ki so bili načrtovani za leto 2020 zaradi covida-19 preloženi na leto 2021.

Vstopnice za nadomestne termine dogodkov ostanejo v vsakem primeru veljavne za nov termin!

V kolikor vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete izključno od 31. 7. 2020 do 14. 8. 2020 na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na tistem prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete kateri koli vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic.

Hvala za razumevanje.