Novice

Koncert Ane Dežman je prestavljen!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 22 jul.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

GLASBENI VEČERI POD GRAJSKO LIPO, KRANJ


Koncert Ane Dežman je prestavljen na sredo, 2. 9. 2020, ob 20.30 uri. Zaradi slabe vremenske napovedi, se koncert Ane Dežman iz srede, 22. 7. 2020, prestavlja na sredo, 2. 9. 2020. Že kupljene vstopnice so veljavne za novi termin.


Zavod za turizem in kulturo Kranj in Eventim SI pozivamo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji!


V kolikor se novega termina nikakor ne boste mogli udeležiti pošljite zahtevek za vračilo na mail: info@eventim.si. S postopki za vračila pričnemo po 22.7.2020 do 4.8.2020.


SPLETNI KUPCI

Spletni kupci na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).