Novice

CASTLE FESTIVAL, Fara, Kostel - PRESTAVLJENO!

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 23 jul.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

CASTLE FESTIVAL, Fara, Kostel


žal se ni izšlo...kljub našemu trudu, prizadevanjem ter potrpežljivem čakanju do konca in upanju na izboljšanje epidemiološke slike, smo primorani odpovedati letošnjo izvedbo Castle festivala.


1. - 4. JULIJ 2021 je termin ko se ponovno vsi skupaj vidimo ob reki Kolpi in naredimo nepozaben festival (še za nazaj!).

Hkrati napovedujemo, da smo se z nekaterimi nastopajočimi že uspeli dogovoriti za nastop prihodnje leto, med njimi tudi Dubioza kolektiv, Valentino Kanzyani, MI2, Vlado Kreslin, Djaikovski, Joker Out...

Potrudili se bomo, da program ostane enak oz. ga bomo še izboljšali!


Organizator in Eventim SI pozivamo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji!


V kolikor se novega termina nikakor ne boste mogli udeležiti pošljite zahtevek za vračilo na mail: info@eventim.si. S postopki za vračila pričnemo po 27.7.2020 do 3.8.2020.


SPLETNI KUPCI

Spletni kupci na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).