Novice

21. SAJETA - Art & Music Festival 2020 - ODPOVEDANO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 29 jul.

Vsem znana zdravstvena situacija, ki jo je povzročil novi korona virus in močno vpliva na naša življenja ima na žalost precejšen vpliv tudi na obliko izpeljave letošnjega XXI Festivala Sajeta.


Ker je na prvem mestu zdravstvena varnost obiskovalcev, nastopajočih in vseh nas, ki smo vpleteni v organizacijo smo se na podlagi negativnega mnenja NIJZ odločili, da bomo festival sicer izpeljali, ampak na precej drugačen način kot bi to izgledalo sicer.

Izpeljava festivala bo izvedena – v etapah in ne na običajnem prizorišču – tolminskem Sotočju, pač pa na različnih prizoriščih v živo in na spletu.

Zato obveščamo vse zainteresirane, da Sajete v predvidenem terminu med 28. julijem in 2. avgustom ne bo zato vas tudi obveščamo, da vam bomo denar za kupljene vstopnice vrnili. Zahtevek za vračilo pošljite na mail: vaš info@sajeta.org ter info@eventim.si). S postopki za vračila pričnemo po 29.7.2020. Več informacij o odpovedanih ali prestavljenih dogodkih najdete na EVENTIM posebni podstrani COVID-19 - https://www.eventim.si/si/vstopnice/corona-information--566/promo.html

➡️ SPLETNI KUPCI

Če ste plačilo opravili preko kreditnih kartic, bo povračilo avtomatsko urejeno nazaj na te iste kreditne kartice.

Če ste plačilo opravili preko predplačila vas prosimo, da nam posredujete vaše osebne podatke z naslovom in številko vašega TRR računa. Če ste plačilo izvedli z darilnim bonom, potem velja enako, prosimo vas, da nam posredujete vaše osebne podatke z naslovom in številko vašega TRR računa.Za dodatna vprašanja se obrnite na info@eventim.si

➡️ PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic za se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).