Novice

AKTUALOV DAN ŽENA - INFORMACIJE

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 17 jun.

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]


Aktualov dan žena 2020 je vse bliže!


 


Pozor! Pripravite plesne čevlje, povadite plesne gibe, javite prijateljem! Pripravljeni smo na fešto vseh fešt! Če pa slučajno na dogodek ne boste mogli, vam vrnemo denar. Preverite, kje lahko dobite povračilo kupnine.


 


KOMAJ ČAKAMOOOOOO!


Koncert zgodovinskih razsežnosti se približuje s svetlobno hitrostjo. Mi pa vam obljubljamo neverjetni spektakel, o katerem se bo govorilo še leta! Čiiiiiisto malo še počakamo, potem pa AKCIJA!


 


Ukrepov zaradi koronavirusa je iz tedna v teden manj. Epidemija je zaključena! Vsi pa komaj čakamo, da bosta vlada in pristojne službe umaknili vse omejitve, potem pa TRESEMOOOOO!


 


Tresemo srce, tresemo dušo, tresemo noge, tresemo grla in predvsem TRESEMO STOŽICE!


 


Takoj, ko bo vlada sprostila ukrepe in omejitve glede množičnih prireditev, bomo najavili nov termin dogodka. Ko bo znan nov termin, vam bomo prav tako omogočili možnost vračila kupnine v primeru, da se spektakla zaradi spremenjenega datuma ne boste mogli udeležiti.


 


Če pa želite vračilo kupnine opraviti že sedaj, še preden razkrijemo nov datum največje fešte, ki jo tako nestrpno pričakujemo, vstopnice lahko vrnete na sledeča načina:


 


SPLETNI KUPCI


Če ste vstopnice kupili prek spleta, potem je postopek sledeč:


Na email info@eventim.si pošljite ime prireditve (Aktualov dan žena 2020), številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način, kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA


Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice za dogodek. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol – v tem primeru lahko obiščete vam najbližji Petrol).


 


Predčasno vračilo vstopnic je možno od 17. 6. 2020 do 27. 6. 2020. Vračilo kupnine pa bo možno tudi kasneje, ko bomo razkrili nov datum, tako da brez skrbi.


 


Čudovite spomine in fantastična doživetja združeni v srcu in glasbi ustvarjamo skupaj. Pod isto streho, tam kjer je naša največja fešta na svetu doma.


 


V Stožicah in na Aktualu, 24 ur na dan v živo!


 


Vse dobro in v upanju, da se vidimo kmalu, vam želi ekipa Radia Aktual!