Novice

Nina Pušlar, grad Vurberk - PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 26 maj

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]


Spoštovani kupci!


Koncert Nine Pušlar na gradu Vurberk je prestavljen.


 


Vsi si želimo spektakularnega in romantičnega večera z Nino Pušlar, zato smo ga prestavili na 29.8.2020. V kolikor dogodka letos ne bomo mogli izvesti, se bo ta prestavil v 2021.


 


B+Events in Eventim pozivata kupce, da že kupljene vstopnice obdržite za nadomestni termin in tako podpirate prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!


 


Vstopnice ostajajo veljavne za nove, nadomestne termine!


V kolikor vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice od 01. 06. 2020 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.


 


SPLETNI KUPCI


Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA


Kupci vstopnic za odpovedane dogodke se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na že odprtih prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). 


 


Iskreno se zahvaljujemo za vašo potrpežljivost in podporo.


Vaša Ekipa B+ Events