Novice

FESTIVAL ŠVIC 2020 – ODPOVEDAN

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 27 maj

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]


Spoštovani kupci!


Obveščamo vas, da je FESTIVAL ŠVIC, 24. 7. – 25. 7. 2020  – ODPOVEDAN


 


V luči trenutne situacije in ukrepov glede zbiranja večjega števila ljudi in organizacije dogodkov ter koncertov vam s težkim srcem sporočamo, da letos Festivala ŠVIC ne bo. Hudo nam je ravno tako kot vam, saj smo za posebno obletnico ŠVICA pripravljali najbolj nor vikend tega poletja z glasbeniki in aktivnostmi, ki bi brez dvoma poskrbele za žur do jutranjih ur.


Festival odpovedujemo, saj želimo, da tako vi kot tudi mi ostanemo zdravi ter pripravljeni na še več vikend odklopov, ko nam bo to situacija dopuščala. ŠVIC bo za vedno ostal sinonim za dobro glasbo, nepozabno zabavo in druženje vseh mladih in mladih po srcu. Radi vas imamo in upamo, da se bomo kmalu ponovno lahko družili na naši zelenici na Čatežu pri Trebnjem.


 


VRAČILA KUPNINE:


 


SPLETNI KUPCI


Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


 


PRODAJNA MESTA


Kupci vstopnic za odpovedane dogodke se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na že odprtih prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). 


 


ŠVIC ma vas rad. Ostanite zdravi.