Novice

TEREZA KESOVIJA, 25. 4. 2020 - PRESTAVLJENO

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

datum in ura dogodka 23 apr.


Zaradi vladnih ukrepov v povezavi s koronavirusom prestavljamo koncert Tereze Kesovija v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, ki je bil napovedan za soboto, 25. aprila 2020. Nov termin koncerta javimo kmalu. 

Že kupljene vstopnice za prestavljen koncert bodo veljale za nadomestni termin in jih obiskovalcem ne bo potrebno menjati.


 


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.