Novice

MEDITERANSKI VEČER: 29. 2. & 21. 3. - PRESTAVLJENO

Murska Sobota in Lendava

datum in ura dogodka 27 feb.

Murska Sobota


Obvestilo organizatorja o prestavitvi koncerta


Zaradi trenutnih okoliščin smo za koncert Mediteranski večer, ki je bil napovedan v soboto, 29. februarja 2020, v Gledališču Park v Murski Soboti, poiskali nadomestni termin.


Manca Špik in Erosi bodo koncert izvedli na isti lokaciji v četrtek, 19. marca 2020.  


Prepričani smo, da bo koncert čez nekaj tednov mnogo lepše doživetje, predvsem pa manj stresno in bolj sproščujoče glede na vse objave, ki smo jih deležni v teh dneh.


Že kupljene vstopnice veljajo tudi za novi termin! Vsi tisti, ki jim novi termin ne ustreza, imate možnost do 15. marca 2020 vrniti vstopnice na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili.


Želimo vam čim bolj brezskrbne, predvsem pa zdrave dni, ki si jih popestrite z glasbo in spremljanjem našega mediteranskega dogajanja.


 


 


Lendava


Obvestilo organizatorja o prestavitvi koncerta Mediteranski večer


Zaradi trenutnih okoliščin smo za koncert Mediteranski večer, ki je bil napovedan v soboto, 29. februarja 2020, v Gledališču Park v Murski Soboti, poiskali nadomestni termin. Ker edini možni datum skoraj sovpada z datumom napovedanega koncerta v Lendavi (21. marec), smo združili oba koncerta na eni lokaciji z novim datumom.


Manca Špik in Erosi bodo tako koncert Mediteranski večer izvedli v četrtek, 19. marca 2020, ob 19. uri v Gledališču Park v Murski Soboti.  


Prepričani smo, da bo koncert čez nekaj tednov mnogo lepše doživetje, predvsem pa manj stresno in bolj sproščujoče glede na vse objave, ki smo jih deležni v teh dneh. Prav tako upamo, da boste obiskovalci, ki ste nameravali na koncert v Lendavo, razumeli nastale razmere in vam bo nova lokacija prav tako všeč. 


Že kupljene vstopnice veljajo tudi za novi termin. Vsi tisti, ki vam novi termin ne ustreza, imate možnost do 15. marca 2020 vrniti vstopnice na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili.


Želimo vam čim bolj brezskrbne, predvsem pa zdrave dni, ki si jih popestrite z glasbo in spremljanjem našega mediteranskega dogajanja.


Hvala za razumevanje!