Novice

NOVOST: E-vstopnica

Predstavitev e-vstopnice

datum in ura dogodka 04 dec.

E-vstopnica – vedno z vami!


Storitev e-vstopnico dnevno dodajamo novim dogodkom.
Ste se tudi vi že znašli v zadregi, ko ste tik pred prireditvijo po predalih doma iskali vstopnico, ki ste jo kupili že nekaj tednov pred dogodkom? Ali pa doživeli nočno moro, ko ste svojo izbranko prvič peljali na koncert, vi pa ste vstopnici mrzlično iskali po žepih na samem vhodu na prizorišče? Ko ste tako blizu, vam nikakor ne privoščimo, da bi ostali tako daleč od težko pričakovanega doživetja.


Zato smo v našo ponudbo dodali možnost e-vstopnice. Storitev, ki je na voljo ob nakupu vstopnic na eventim.si ali v naši mobilni aplikaciji EventimSI, je enostavna, okolju prijazna in brezplačna.Kaj je e-vstopnica?


E-vstopnica je vstopnica v elektronski obliki. Vsaka e-vstopnica je označena z lastno QR kodo.


Kje lahko kupite e-vstopnico?


E-vstopnice lahko kupite: • na spletni strani www.eventim.si

 • v mobilni aplikaciji EventimSI

 • v spletni trgovini Petrola in na vseh partnerskih spletnih mestih (npr. Kino Šiška, Kurzschluss ipd.)


Pri tem izberite možnost, da vstopnice prejmete v elektronski obliki.


E-vstopnico se bodo samodejno shranjevale v mobilno aplikacijo EventimSI


E-vstopnice si lahko enostavno in hitro shranite na svoj mobilni telefon ali tablico. Če si boste prenesli mobilno aplikacijo EventimSI na svoj telefon ali tablico in boste e-vstopnice kupili kot registriran kupec, se bodo e-vstopnice samodejno shranjevale v aplikacijo.


Če kupujete kot gost, brez kreiranega uporabniškega računa, podrobnosti naročila pregledate tako, da v potrditvenem e-mailu kliknete na povezavo 'Preglejte vaše naročilo'. Povezava vas bo preusmerila na našo spletno stran, kjer se za dostop do vstopnic vpišete s PIN številko, ki ste je prejel na elektronski naslov.


Do e-vstopnic v mobilni aplikaciji lahko tako dostopate tudi, če nimate dostopa do mobilnega interneta ali WiFi-ja.


Zakaj izbrati e-vstopnico? • e-vstopnica je brezplačna,

 • naložite jo lahko neposredno na mobilni telefon,

 • vedno jo imate pri roki, zato je manj verjetnosti, da jo pozabite doma,

 • v elektronski obliki jo pokažete na vhodu na prizorišče dogodka,

 • je brezpapirna in zato okolju prijazna.


E-vstopnico lahko enostavno prepošljete


Če boste kupili več e-vstopnic hkrati, lahko te družinskim članom ali prijateljem enostavno prepošljete po vseh kanalih, ki jih omogoča pametni telefon oziroma računalnik (Facebook, Instagram, Viber, SMS-sporočilo, elektronska pošta …).


Prepričani smo, da bo e-vstopnica prinesla novo udobje pri celotni izkušnji, od nakupa vstopnice do same prireditve. Prepričajte se tudi sami in pri naslednjem nakupu izberite e-vstopnico!


Eventimova mobilna aplikacija: vsi dogodki na dlani


Da bi vam kar najbolj olajšali pregledovanje naše pestre ponudbe dogodkov, smo razvili mobilno aplikacijo EventimSI.


Mobilna aplikacija deluje: • na pametnih telefonih (iOS, Android)

 • na tablicah (iOS, Android)

 • kot namizna aplikacija na računalniku


Zakaj se vam splača prenesti mobilno aplikacijo na mobilni telefon? • S spletno aplikacijo do e-vstopnic lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli, tudi če nimate dostopa do interneta ali WiFi-ja.

 • Enostavno in povsem varno nakupujete e-vstopnice.

 • Imate odličen pregled naše ponudbe in spremljate prihajajoče dogodke.

 • Lahko se naročite na potisna obvestila (push notifications) za izbranega izvajalca. Tako se vam ne more zgoditi, da bi kak za vas zelo pomemben dogodek, šel mimo vas.

 • V spletno aplikacijo si lahko shranite in iz nje delite tudi vse e-vstopnice, ki ste jih kupili za družinske člane in prijatelje.


Naložite si spletno aplikacijo EventimSI na vaš pametni telefon, preglejte pestro ponudbo dogodkov, shranite vanjo e-vstopnice in bodite brez skrbi!Pogosta vprašanja


Kje lahko kupim e-vstopnico?


E-vstopnico lahko izberete pri nakupu vstopnic na spletni strani www.eventim.si ali v mobilni aplikaciji EventimSI ter na partnerskih spletnih prodajnih mestih (petrol.si, kinosiska.si, kurzschluss.si …)


Ali lahko e-vstopnico kupim na Petrolu?


Na fizičnih prodajnih mestih Petrola e-vstopnice ni mogoče kupiti, so pa, poleg spletne strani Eventima, na voljo v spletni trgovini Petrola in na vseh ostalih partnerskih spletnih mestih.


Ali bodo tiskane vstopnice še vedno na voljo?


Da. Tiskane vstopnice bodo še vedno na voljo na vseh naših lastnih in partnerskih prodajnih mestih. Prav tako boste pri nakupu vstopnic na spletni strani www.eventim.si še vedno lahko izbrali tudi možnost “print@home”, pri kateri si vstopnico natisnete sami doma, ali pa se odločite za pošiljanje tiskane vstopnice po navadni pošti.


Kako dostopam do e-vstopnic?


Do e-vstopnic lahko dostopate: • · prek vašega uporabniškega profila, ki ste si ga ustvarili v naši spletni trgovini (v tem primeru za dostop do e-vstopnic potrebujete internet)

 • · skozi mobilno aplikacijo EventimSI, ki si jo lahko shranite na vaš pametni telefon (v tem primeru za dostop do e-vstopnic ne potrebujete interneta), tablico ali računalnik ali

 • · prek potrditvenega sporočila v elektronski pošti, če ste vstopnice kupili kot gost (neregistrirani uporabniki)


Ali bodo e-vstopnice na voljo za vse dogodke?


E-vstopnice bodo na voljo za vse dogodke, razen za dogodke, kjer bodo organizatorji zaradi varnostnih zahtev dodatno preverjati obiskovalce dogodka ob vhodih na prizorišča. Takšni so predvsem športni dogodki, kjer lahko pride do neredov med navijači, in mega dogodki z zelo popularnimi izvajalci ter s tem posledično potencialno zelo velikim zanimanjem. V teh primerih sta na vsaki vstopnici natisnjena tudi ime in priimek kupca, zato mobilnih vstopnic za tovrstne dogodke ne moremo zagotoviti.


Ali lahko kupim več e-vstopnic hkrati?


Da.


Kupil sem več e-vstopnic. Kako jih lahko posredujem prijateljem?


Vsaka e-vstopnica bo imela svojo QR kodo, ki jo lahko posredujete prijatelju. QR kode, ki jo želite poslati preko mobilne aplikacije, se morate na ekranu svojega mobilnega telefona dotakniti in pridržati. V naslednjem koraku se pokaže gumb za delitev. S pomočjo gumba potem izberete na kakšen način boste poslali e-vstopnice naprej prijateljem.QR kodo lahko posredujete tudi preko računalnika, tako da si e-vstopnice v pdf obliki prenesete na napravo. Ta način posredovanja velja tudi za mobilne naprave.Ali lahko e-vstopnico shranim v Apple Wallet ali Google Pay?


Ne, Eventimovih e-vstopnic ne bo možno shraniti v Apple Wallet ali Google Pay. Na mobilni telefon jih je možno shraniti v Eventimovo spletno aplikacijo, ki si jo enostavno prenesete na vaš pametni telefon, ali v mapo, kjer imate shranjene tudi druge datoteke.


Kupil sem e-vstopnico, vendar sem doma pozabil mobilni telefon. Ali lahko še vedno vstopim na dogodek?


Do vaše vstopnice lahko pridete tako, da se preko prijateljevega telefona logirate na vaš profil v Eventimovi mobilni aplikaciji. Če ste e-vstopnice kupili kot gost oziroma neregistriran uporabnik, se lahko na prijateljevem telefonu vpišete v svoj uporabniški račun elektronske pošte in poiščete elektronsko sporočilo s potrditvijo nakupa e-vstopnice. V primeru, da je na dogodku prisotno Eventimovo osebje vam lahko zaplet pomagajo rešiti tudi oni.


Kaj se zgodi z e-vstopnico, ko jo poskenirajo na vhodu?


E-vstopnica je pregledana in ponoven vstop ni možen, razen če je na dogodku mogoče vstopati in izstopati tudi med prireditvijo.