Novice

ENRIQUE IGLESIAS - ODPOVEDANO

1. 12. 2019 - Arena Zagreb

datum in ura dogodka 20 nov.

Obvestilo kupcem vstopnic odpovedanega koncerta Enriqueja Iglesiasa


Spoštovani kupci!


Koncert Enriqueja Iglesiasa, ki je bil načrtovan za 1. 12. 2019. v Areni Zagreb, je odpovedan zaradi neizpolnjevanja pogodbenih obveznosti organizatorja do izvajalca. Poleg koncerta v  Zagrebu sta odpovedana še  koncerta Enriqueja Iglesiasa v Minsku in Rigi v organizaciji istega organizatorja. Organizator je ART BG – MENAGEMENT, Skobelev 7, 1463 Sofija, Bolgarija, bolgarska davčna številka: BG204636122, hrvaška davčna številka: OIB HR72442621521.


Ker je Eventim prodajal vstopnice kot posrednik v imenu in za račun organizatorja in ker je Eventim do organizatorja izpolnil vse finančne obveznosti, povezane s prodajo vstopnic - (sredstva od prodaje teh vstopnic smo že nakazali organizatorju in po navodilih organizatorja tudi tretjim osebam), je organizator tisti, ki mora zagotoviti finančna sredstva za vračilo denarja kupcem vstopnic. 


Zavedamo se kako ta situacija vpliva na kupce. Zato smo se z agencijo CAA, ki zastopa izvajalca Enriqueja Iglesiasa, poskusili dogovoriti, da bi angažirali novega organizatorja, ki bi koncert izvedel v novem terminu. Agencija za ta naš predlog ni pokazala interesa. Prav tako tudi niso želeli pristati na vračilo denarja, ki ga je Eventim nakazal neposredno produkcijski hiši Enrique Iglesiasa na osnovi naročila organizatorja ART BG-MENAGAMENT.


Zagotavljamo vam, da nam ni vseeno in da se trudimo po najboljših močeh najti pravno pot, ki bi nam omogočila, da pridobimo nazaj denar od organizatorja in tako vsem kupcem povrnemo strošek nakupa vstopnic. Na žalost do  razrešitve situacije po pravni in zakonski poti ne moremo vrniti denarja kupcem vstopnic za ta odpovedan koncert. Vse nadaljnje informacije o reševanju nastale situacije bomo pravočasno objavili na naši spletni strani, družbenih omrežjih in posredovali preko elektronske pošte.


Če imate kakršno koli vprašanje, nas prosimo kontaktirajte na info@eventim.si. Z veseljem smo vam na voljo za pomoč in podporo.


Vaš Eventim