Novice

SLOVENIJA : AVSTRIJA - 13. 10. - event.info

Pomembne informacije

datum in ura dogodka 11 okt.

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji nogometa,


zahvaljujemo se vam za zaupanje, ki ste nam ga izkazali z nakupom vstopnic za kvalifikacijsko tekmo za nastop na Evropskem prvenstvu 2020 med Slovenijo in Avstrijo. Tekma bo v nedeljo, 13.10. ob 20.45 uri, vrata ŠRC Stožice pa se odprejo že dve uri pred uvodnim sodnikovim žvižgom. Ker želimo, da bo vaša izkušnja popolna, vas med 17.30 in 19.45 uro vabimo v posebno navijaško cono na ploščadi pred tribuno C, kjer se bo odvijal spremljevalni program.


Vse obiskovalce naprošamo, da se na prizorišče odpravijo pravočasno (pred vhodom, ki je označen na vstopnici, bodite najkasneje ob 19:30 uri).


 


Parkiranje


Glede na to, da bo na isti dan potekal tudi dogodek v dvorani Stožice (košarkarska tekma Cedevita Olimpija : Cibona, s pričetkom ob 17.00 uri) predvidevamo, da bo ob pričetku omenjene tekme garažna hiša Stožice že precej polna, zato svetujemo, da parkirate na parkiriščih v okolici stadiona Stožice.


 


Parkiranje bo dve uri pred prireditvijo in eno uro po prireditvi brezplačno na naslednjih parkiriščih MOL:


- Kranjčeva: 118 parkirnih mest


- Žale I, II, III, IV: 360 parkirnih mest


- Nove Žale: 300 parkirnih mest


 


Parkiranje bo možno tudi na plačljivih parkiriščih v bližini stadiona Stožice:


- Ekonomska fakulteta: 350 parkirnih mest


- FDV: 436 parkirnih mest


- Modri kvadrat: 396 parkirnih mest


- WTC: 750 parkirnih mest


- Dunajski kristali: 239 parkirnih mestBrezplačen avtobusni prevoz


Vstopnica za tekmo vam omogoča brezplačen prevoz z mestnim avtobusom LPP, 3 ure pred in 3 ure po zaključeni tekmi, v skladu z veljavnim voznim redom.


 


Opozorilo pred vdorom na igrišče


Vse gledalce opozarjamo, da je vstop na igrišče kadarkoli pred, med in po tekmi po pravilih Uefe in NZS prepovedan, varnostni organi na prizorišču pa bodo kršitelje ustrezno kaznovali. Še posebej to velja za mladoletne osebe, ki bodo v primeru vstopa na igrišče zadržane do prihoda staršev. Varnostni organi bodo prav tako zasegli zbirateljske predmete, pridobljene ob vdoru na igrišče.


 


Omejitev vnosa predmetov


Na štadion zaradi varnostnih razlogov, poleg nevarnih predmetov in tekočin, ne smete vnašati tudi:


- nahrbtnikov in večjih torb;


- dežnikov (tudi zložljivih ne);


- vžigalnikov;


- fotoaparatov z izmenljivimi objektivi in naprav za (pol) profesionalno snemanje.


Z zgornjimi navodili predvsem želimo doseči, da bi vaš večer na tekmi med Slovenijo in Avstrijo minil v prijetnem in nepozabnem vzdušju, saj bomo le ob upoštevanju zgoraj napisanega lahko brezskrbno skupaj držali pesti za slovensko nogometno reprezentanco.


 


Dvig vstopnic na večerni blagajni EVENTIM


Blagajna Eventim (pri dvorani Stožice) na stadionu bo odprta od 19.00 ure dalje. Vse kupce vstopnic, ki ste ob nakupu vstopnic označili osebni dvig na večerni blagajni prosimo, da vstopnice prevzamete pravočasno (priporočamo najkasneje uro pred tekmo). 


Želimo vam lep nogometni večer.