Novice

EVENTIM.SI - NAKUP BREZ SKRBI

datum in ura dogodka 06 avg.

Ste v naši bogati ponudbi našli prireditev, ki je ne bi radi zamudili, vendar oklevate z nakupom, ker je do takrat še nekaj mesecev, vi pa veste, da pozimi radi zbolite? Brez panike! Kupite vstopnico na spletu in ob koncu nakupa izberite storitev Eventim.si nakup brez skrbi!Kaj je Eventim.si-nakup brez skrbi ?
Predprodaja vstopnic se običajno prične nekaj mesecev pred začetkom same prireditve. Če ste že med prvimi kupci, se verjetno tudi vi kdaj vprašate »Kaj če se mi kaj zgodi ali če zbolim?«. V primeru, da ste se pri spletnem nakupu vstopnic odločili za doplačilo storitve »Eventim.si nakup brez skrbi«, v višini 5% zneska vrednosti vstopnic, lahko ob izpolnjevanju pogojev, ki dotično storitev določajo vstopnice vrnete in dobite povrnjeno kupnino.
Pravico do povračila je mogoče uveljavljati od nakupa vstopnic do najkasneje dve uri red pričetkom dogodka, pod naslednjimi pogoji: glej Splošni pogoji Eventim.si-nakup brez skrbi.Kako naročim in doplačam Eventim.si- nakup brez skrbi ?
Pred samim koncem vašega nakupa vam pri koraku »Informacije o nakupu«, sistem predstavi storitev Eventim.si brez skrbi. Tukaj je navedeno kakšen je znesek doplačila ob izboru dotične storitve, prav tako je možen tudi pregled pogojev, ki dotično storitev določajo. Ob izpolnjevanju teh pogojev, je kupec upravičen do povračila kupnine.

Če kupec k svojemu nakupu želi dodati dotično storitev izbere možnost »Zaključi nakup z »Eventim.si nakup brez skrbi« in plačaj«.

Eventim.si brez skrbi lahko izberete samo ob nakupu vstopnic. Kasnejše dodatno doplačilo storitve žal ni mogoče.Kaj moram storiti, če se mi dejansko kaj zgodi ?
V primeru, da se vam kaj zgodi in ste vplačali Eventim.si brez skrbi, nas najkasneje do dve uri pred pričetkom dogodka o tem obvestite preko e-pošte na odpoved@eventim.si. Obvezno pripišite številko vašega nakupa.Izbranega dogodka se ne morem udeležiti. Ali lahko vrnem vstopnice?
Eventim SI d.o.o. je posrednik pri prodaji vstopnic in ni organizator posameznih dogodkov. V primeru nakupa vstopnic velja, kot je navedeno v Splošnih pogojih poslovanja in prav tako tudi na zadnji strani vsake vstopnice – Že kupljenih vstopnic ne morete vrniti ali zanje zahtevati povračila.

V primeru, da se vam kaj zgodi in ste vplačali Eventim.si brez skrbi, nas najkasneje do dve uri pred pričetkom dogodka o tem obvestite preko e-pošte na odpoved@eventim.si. Obvezno pripišite številko vašega nakupa.