Novice

QUEEN SYMPHONY - NAPOTKI ZA OBISKOVALCE

14. junij 2019 - Titov trg, Koper

datum in ura dogodka 13 jun.

Kazalci že odbijajo zadnje ure do letošnjega Caprisovega koncerta, vstopnic bo kmalu zmanjkalo in temperatura narašča. Ekipa Radia Capris bo kot vedno, tudi tokrat poskrbela, da bo doživetje največje koncertne zabave na Obali, potekalo brez skrbi in nepotrebnega stresa. V nadaljevanju objavljamo odgovore na najbolj pogosta vprašanja, ki se dotikajo petkovega Caprisovega koncerta.


Kje bo postavljen vhod na prizorišče?


Imetniki vstopnic »parter 1« bodo na prizorišče lahko vstopili s Čevljarske ulice oz. Trga Brolo, imetniki vstopnic »parter 2« bodo na prizorišče lahko vstopili s Kidričeve ulice (čisto na dnu si lahko ogledate skico).


Kdaj se bo koncert pričel?


Približno ob 20.40 bosta obiskovalce na odru pozdravila jutranja voditelja Suzana Srdić in Nejc Špeh. Nastop skupine Queen Real Tribute s 55-članskim simfoničnim orkestrom se bo pričel ob 21.00. Zaradi predvidene velike gneče poslušalcem priporočamo, da se na prizorišče odpravijo pravočasno.


Kje lahko obiskovalci parkirajo?


Na dan koncerta bo po 19. uri mogoče brezplačno parkirati v garaži Planeta Koper (zapornice bodo dvignjene vse do 2. ure zjutraj), prosto parkiranje bo mogoče tudi na parkirišču Park Centra. Prav tako bodo obiskovalcem po 19. uri brezplačno na voljo parkirišča pri banki, ob stadionu, na Ukmarjevem trgu in parkirišče »za Barko«.


Kako bo na koncertu poskrbljeno za invalidne osebe?


Invalidne osebe imajo na koncert prost vstop, zanje bo namenjen prav poseben prostor v bližini odra. Točno usmeritev bo podalo osebje na vhodu.


Bo na koncertu poskrbljeno za gostinsko ponudbo?


Seveda, na koncertu bo na voljo več mest, kjer si bodo lahko obiskovalci naročili pijačo, poskrbljeno pa bo tudi za lačne. 


Kako bo urejen dostop do lekarne?


Kot vedno, bomo tudi tokrat omogočili prosti prehod do lekarne, in sicer s Kidričeve ulice. 


Kam se gredo lahko obiskovalci zabavati po Caprisovem koncertu?


Po koncertu se bo odvil uradni after party v Generation Baru (Zeleni park).


Kako bo na koncertu poskrbljeno za varnost?


Seveda varnosti vedno posvečamo veliko pozornosti in tako bo tudi letos. Na prizorišču bo ves čas prisotno večje število varnostnikov. Zaradi zagotavljanja varnosti vseh obiskovalcev vljudno prosimo, da obiskovalci upoštevajo navodila organizatorja o pravočasnem prihodu in varnostnih omejitvah.