Novice

DAN D - 24. 5. - POMEMBNO OBVESTILO

Križanke, Ljubljana

datum in ura dogodka 22 maj

Spoštovani kupci, obiskovalci koncerta!


Le še nekaj dni nas loči do velikega koncerta skupine Dan D, ki bo v petek, 24. maja ob 21. uri ponovno stopila na oder ljubljanskih Križank. Zvezde so jim očitno naklonjene, saj vremenoslovci nad polnim amfiteatrom napovedujejo le rahlo oblačen, a topel spomladanski večer. V primeru dežja dovoljen vnos zložljivih malih dežnikov.
 
Po desetih letih od velikega simfoničnega koncerta so Dan D za ta petek pripravili izbor skladb iz različnih obdobij svoje dolgoletne kariere. Odigrali bodo nekaj svojih največjih uspešnic, kot so Voda, Čas, Plešeš, Love Song in ostale, s katerimi so se zapisali v zimzeleno zgodovino. Z ropotuljami, ribežnom, steklenicami, kuhalnicami in bisernico bodo oživeli akustični album in turnejo Tiho, del koncerta pa bo posvečen tudi predstavitvi novega albuma Knjiga pohval in pritožb/Milo za drago
 
Na koncertu lahko pričakujete tudi nekaj zanimivih gostov, Dan D pa ne bi bili Dan D, če ne bi pripravili še kaj povsem nepredvidljivega. A naj to ostane presenečenje za vse, ki se jim boste v petek pridružili v Križankah.


Organizator poziva obiskovalce, da pridejo pravočasno v Križanke. Predvideno je, da se vrata odprejo ob 19:30 uri


Kako do Križank?


Avtobusi LPP:
Najbližje postajališče je Križanke na Zoisovi cesti: linije št. 2, 3, 3B, 3G, 11, 11B, 27.
http://www.lpp.si/kako-do-nas-nacrtovanje-poti-z-lpp


Sistem Bicikelj:
Najbližja postaja mestnih koles je Breg 20.
http://www.bicikelj.si/  


Parkirišče:
Najbližje parkirišče je NUK.
http://www.lpt.si/parkirisca


 


Veliko lepih doživetij na koncertu vam želi EKIPA EVENTIM