Novice

Scott Bradlee's POSTMODERN JUKEBOX

POMEMBNE INFORMACIJE

datum in ura dogodka 10 maj

Scott Bradlee's POSTMODERN JUKEBOX

11. maj 2018 – LJUBLJANA, HALA TIVOLI


KO JE PRIREDBA BOLJŠA OD ORIGINALA


Doživite nepozaben večer ob ritmih bluesa in swinga z newyorško zasedbo  Scott Bradlee's Postmodern Jukebox! . Izvirne priredbe svetovno znanih skladb rocka, popa in klasične glasbe prvič v Sloveniji - v petek, 11. maja, v ljubljanski Hali Tivoli!


POSTMODERN JUKEBOX je skupina newyorških jazz glasbenikov, ki na svoj način raziskuje sodobno pop glasbo in zna iz nje potegniti najboljše. Obstajajo od leta 2009, ko so se na spletu začele pojavljati njihove prve priredbe. Od takrat so na spletni video platformi You Tube nabrali več kot 850 milijonov ogledov, imajo 3 milijone naročnikov, naravnost zažigajo pa tudi v živo - v razprodanih klubih in dvoranah so nastopali že v 60 državah po vsem svetu, spomladi pa se bodo končno ustavili tudi pri nas.


Njihovi ustvarjalnosti in edinstveni izvedbi ne ploska zgolj razgreto občinstvo, ki je marsikdaj mnenja, da so njihove priredbe boljše od izvirnika, ampak tudi izvajalci, katerih skladbe so vzeli v svoje roke in jim podarili vintage jazz pridih in elemente svinga, ki na odru pred poplesavajočo publiko zasije v vsem svojem sijaju.


Jih ne poznate? Zagotovo prepoznate komade, ki jih izvajajo. Med njimi so največji svetovni hiti – od klasične glasbe, do roka in popa - kot so na primer: Creep (Radiohead), All About That Base (Meghan Trainor), Bad Romance (Lady Gaga),Oops… I did it Again (Britney Spears) , Umbrella (Rihanna), My Heart Will Go On (Celine Dion), You Give Love A Bad Name (Bon Jovi), Nothing Else Matters (Metallica),  Last Christmas (Wham!) in drugi.INFORMACIJE O KONCERTU !Obveščamo vas, da se bodo vrata Hale Tivoli  odprla ob 19. uri, koncert pa se bo začel ob 20.00. uri.


Obiskovalce prosimo, da na prireditev prispejo pravočasno -  NAJKASNEJE DO 19. URE, se seznanijo s posebno prometno ureditvijo ter vnaprej poiščejo najboljše možnosti za prevoz oziroma parkiranje. 


V dvorano je prepovedan vnos:  • profesionalne fotografske in video/audio snemalne opreme

  • laserskih lučk

  • obrambnih sprejev

  • večjih nahrbtnikov- dovoljena velikost je do A4

  • napisanih transparentov

  • pločevink in steklenic/plastenk 

  • dežnikov


Obiskovalce vabimo, da izkoristijo brezplačen prevoz in se na prizorišče PRIPELJEJO Z MESTNIM POTNIŠKIM PROMETOM LPP.


Vstopnica za koncert omogoča brezplačen prevoz z javnim potniškim prometom LPP 3 ure pred in 3 ure po zaključku prireditve.