Novice

CHIPPENDALES - 15. 5. 2018 - Hala Tivoli

POMEMBNE INFORMACIJE

datum in ura dogodka 14 maj

CHIPPENDALES


»About Last Night … 2018 World Tour«


15. maj 2018 – Hala Tivoli


JUTRI BODO TEMPERATURE SPET DVIGOVALI CHIPPENDALES


IN KAJ NAS ČAKA JUTRI? Parada izklesanih trebušnih mišic, raztrgane majice in odvrženi metuljči sex bogov iz Las Vegasa, ki bodo to noč svoje atribute podarili ravno slovenskim oboževalkam. Tiste, ki boste uspele s svojimi gibi očarati iz množice, se boste gotovo znašle celo na odru, kjer boste na najboljši možen način v tesni družbi Chippendalesov najverjetneje izgubile razum. IN PRAV JE TAKO. Pričakujte izjemno plesno predstavo sestavljeno iz prvin hip hopa, sodobnega plesa in striptiza, ki vas bo kaj hitro dvignila iz udobnih sedežev. Performans vročih teles vrhunskih manekenov, športnikov in plesalcev si sicer letno ogleda več kot 2 milijona zabave željnih obiskovalk po vsem svetu! Povabite prijateljice na večer, o katerem boste govorile za vedno; Organizirajte noro rojstnodnevno zabavo ali divjo dekliščino – najbolj vroči fantje na svetu so pripravljeni na prav vse! Tudi na najbolj vražje Slovenke.INFORMACIJE ZA JAVNOST !Obveščamo vas, da se bodo vrata Hale Tivoli  odprla ob 18. uri, predstava pa se bo začela ob 19.00. uri.


Vse imetnike VIP vstopnice pozivamo, da se ob 18.00 uri zglasijo na blagajni Eventima pred Halo Tivoli, saj bo srečanje s plesalci potekalo pred nastopom.


Obiskovalce prosimo, da na prireditev prispejo pravočasno -  NAJKASNEJE DO 18. URE, se seznanijo s posebno prometno ureditvijo ter vnaprej poiščejo najboljše možnosti za prevoz oziroma parkiranje. 


V dvorano je prepovedan vnos:  • profesionalne fotografske in video/audio snemalne opreme

  • laserskih lučk

  • obrambnih sprejev

  • večjih nahrbtnikov- dovoljena velikost je do A4

  • napisanih transparentov

  • pločevink in steklenic/plastenk 

  • dežnikov


Obiskovalce vabimo, da izkoristijo brezplačen prevoz in se na prizorišče PRIPELJEJO Z MESTNIM POTNIŠKIM PROMETOM LPP.


Vstopnica za koncert omogoča brezplačen prevoz z javnim potniškim prometom LPP 3 ure pred in 3 ure po zaključku prireditve.


 


Organizator:


NuCoast Concerts d.o.o.