Novice

BIJELO DUGME - 9. marec 2018

Dvorana Stožice, Ljubljana

datum in ura dogodka 07 mar

 


Medijsko obvestilo o prometni ureditvi,


parkiranju in brezplačnih avtobusnih prevozih


 


VELIKI KONCERT


BIJELO DUGME
Petek, 9. marec 2018 ob 20.00,


Dvorana Stožice, Ljubljana


 


Težko pričakovani in že razprodan koncert slovite skupine Bijelo dugme z velikim 30-članskim orkestrom bo že ta petek, 9. 3. 2018 v Areni Stožice v Ljubljani. Zaradi pričakovanega velikega obiska (12.000 obiskovalcev), vas obveščamo o prometnih in drugih informacijah. V izogib preveliki gneči na dan koncerta vas pozivamo, da pridete do dvorane že okoli 18.00, ob 18.30 pa se bo odprl vhod na prizorišče. Koncert se bo pričel točno ob 20.00.


V ŠRC Stožice bo v petek, 9. marca 2018, na VOJKOVI CESTI veljala posebna prometna ureditev, in sicer: ob 18.00 se na delu Vojkove ceste od križišča z Baragovo ulico do južne servisne ceste (ob Severni obvoznici) uredi enosmerni prometni režim v smeri Severne obvoznice; prometna ureditev bo veljala do predvidoma 23.00. Za obiskovalce koncerta bo parkiranje možno na naslednjih parkiriščih: parkirna hiša ŠRC Stožice (na parkirnih mestih v lasti MOL), Kranjčeva, Žale, Nove Žale, Ekonomska fakulteta, FDV in parkirnih hišah WTC in Modri kvadrat. Parkiranje na parkiriščih v lasti MOL bo 2 uri pred prireditvijo in 1 uro po prireditvi brezplačno. Spoštovane obiskovalce pozivamo, da koristijo možnost prevoza z LPP avtobusi. LPP obvešča vse uporabnike, da so vožnje ob predložitvi vstopnice tri ure pred in tri ure po prireditvi brezplačne. V času prireditve pozivamo obiskovalce, da parkirajo svoja vozila na za to namenjenih površinah ali pa se do prizorišča pripeljejo z javnim potniškim prometom.


Linije mestnega prometa obratujejo v skladu z ureditvijo prometa, in sicer:


-          Linija št. 20 bo obratovala po spremenjeni trasi: Vojkova cesta, obračališče, Štukljeva (severna servisna cesta), Dunajska cesta, Baragova ulica, Vojkova cesta (redna trasa),


-          Linija št. 13 bo obratovala nespremenjeno,


-          20 minut po koncu koncerta bodo odpeljali zadnji avtobusi do vseh končnih postaj,


-          LPP tudi obvešča vse uporabnike, da so vožnje ob predložitvi vstopnice tri ure pred in tri ure po prireditvi brezplačne.


Med parkirišči bo urejena krožna linija: Vojkova-servisna cesta-del krožišča Tomačevo, mali rondo pri ŠRC, Štajerska cesta, Kranjčeva ulica, Tomačevska cesta, parkirišče Nove Žale (obračališče).