Novice

PLAVI ORKESTAR - OBVESTILO ZA OBISKOVALCE

15. 2. 2018, Ljubljana

datum in ura dogodka 14 feb.

Plavi orkestar pripravlja prvovrstni spektakel


Največja koncertna atrakcija na področju nekdanje skupne države, skupina Plavi orkestar, se na veliko veselje mnogih oboževalcev v četrtek, 15. februarja v okviru turneje ‘Everblue’ ponovno vrača v Slovenijo. Koncert bo sneman, rezultat pa bomo poslušali na prvem ‘live’ albumu skupine.


Plavi orkestar ni le bend, ki je dobra tri desetletja zaznamoval z odlično glasbo, ampak  bi jim lahko rekli fenomen, ki je globoko zasidran v slovensko glasbeno pop kulturo.


Plavi orkestar prihaja v Stožice  z vrhunskim avdio – vizualnim spektaklom, ki ga podpisuje Skymusic produkcija.


Prvič v Sloveniji bomo priča prvovrstni avdio – vizualni produkciji s katero sodelujejo največja imena svetovne glasbe, od Robbieja Williamsa, Rihanne, do J.Lo.


Gost skupine bo David Kotnik, veliki zmagovalec natečaja Radia 1, Bodi Zvezda. Davidu se bodo na ta večer izpolnile velike sanje – na velikem odru bo nastopil s svojimi idoli!


Kot predskupina Plavemu orkestru bo nastopil Žiga Rustja s spremljevalno skupino.


Za vas in vaše najdražje so na voljo še zadnje vstopnice za koncert, dobite jih na bližnjem Petrol BS ali na Eventim.si.


Objavjamo še časovnico koncerta, spoštovane obiskovalce pa prosimo, da na koncert pridejo pravočasno, ter se vnaprej pozanimajo o možnostih parkiranja. LPP obvešča vse uporabnike, da so vožnje ob predložitvi vstopnice tri ure pred in tri ure po prireditvi brezplačne.


·         Blagajna v Stožicah je odprta na dan koncerta od 18. ure


·         Vrata za obiskovalce se odpro ob 18.30 uri,


·         Začetek koncerta je ob 20. uri,


·         Predviden zaključek koncerta je ob 23.30 uri.


 


Za obiskovalce koncerta Plavi orkestar bo parkiranje možno na naslednjih parkiriščih:


Parkirna hiša ŠRC Stožice (na parkirnih mestih v lasti MOL), Kranjčeva, Žale, Nove Žale, Ekonomska fakulteta, FDV in parkirnih hišah WTC in Modri kvadrat. Parkiranje na parkiriščih v lasti MOL bo 2 uri pred prireditvijo in 1 uro po prireditvi brezplačno. Spoštovane obiskovalce pozivamo, da koristijo možnost prevoza z LPP avtobusi. LPP obvešča vse uporabnike, da so vožnje ob predložitvi vstopnice tri ure pred in tri ure po prireditvi brezplačne.