Novice

KRAFTWERK - OBVESTILO ZA OBISKOVALCE

22. 2. 2018 - mala dvorana Tivoli, Ljubljana

datum in ura dogodka 22 feb.

KRAFTWERK – 3D, četrtek, 22. 2. 2018, ob 20h, mala dvorana Tivoli


Spoštovani obiskovalci koncerta Kraftwerk,


Vstopnice so še vedno v prodaji na Evenitm in Info ŠKUC. Jutri, na dan koncerta je cena vstopnice za tribuno 45 €.


Časovnica:


Blagajna: 18:00


Vrata: 18:30


Kraftwerk – 3D (načrtovano): 20:00


Ob vstopu v dvorano bo vsak obiskovalec prejel 3D očala.


Legendarni Kraftwerk, najpomembnejša in najvplivnejša elektronska zasedba vseh časov, se v Ljubljano vrača z živim nastopom, podkrepljenim z osupljivo 3-D izkušnjo!


Nemški inovatorji in pionirji elektronske glasbe Kraftwerk s svojim vizionarskim delom poleg Beatlov veljajo za najpomembnejšo skupino v glasbeni zgodovini. Njihov nezgrešljiv vpliv je jasno razviden ne le pri posameznih žanrih in izvajalcih, od krautrocka in techna do hiphopa in popa oziroma od Depeche Mode in Davida Bowieja do Madonne in LCD Soundsystem, temveč v sodobni glasbi nasploh.


Po prvem obisku Slovenije leta 2004, ko je v razprodanih Križankah obeležil 30. obletnico prelomne plošče Autobahn, se Kraftwerk vrača s spektakularnim 3-D šovom. Kraftwerk 3-D zajema bendov celotni opus, ob poletnih izvedbah v tujini pa je požel stoječe ovacije in kritiške slavospeve. Kot je ob tem zapisal eden od britanskih recenzentov, je skupina, ki je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja zvenela kot iz daljne prihodnosti, danes še vedno dva koraka pred ostalimi.


 


Nasvidenje na koncertu.


ŠKUC ROPOT in KINO ŠIŠKA.