Novice

ROD STEWART @ Arena Zagreb, 2. 2. 2018

Ne zamudite tega vrhunskega koncerta, kjer boste lahko prvič v regiji doživeli Roda Stewarta v živo!

datum in ura dogodka 02 okt.

SUPERZVEZDNIK SIR ROD STEWART PRIHAJA 2. FEBRUARJA V ZAGREB!


 


Eno največjih glasbenih imen, Sir Rod Stewart, izjemen glas, ki ga prepoznamo po uspešnicah, kot so "Sailing", "The First Cut Is The Deepest", "Rhythm Of My Heart" in "Maggie May", prihaja 2. februarja 2018 v Zagreb!


 


Sir Rod Stewart je bil kar dvakrat uvrščen v legendarno Rock and Roll Hall of Fame in velja za enega najbolj prodajanih glasbenikov vseh časov, ki je v 5 desetletjih kariere prodal več kot 200 milijonov albumov po celem svetu. Med njegove številne uspehe sodi tudi 6 zaporednih albumov, s katerimi je zasedal vrhove lestvic, vključno z 62 singli in kar šestimi na prvih mestih. V ZDA je plasiral 16 singlov, ki so se povzpeli med prvih 10 najbolj poslušanih, štirje med njimi pa so zasedli prvo mesto Billboardove lestvice Hot 100. Lani, leta 2016, je za svoje zasluge v glasbi in humanitarnem delu prejel viteški naslov.   


 


Avgusta letos je v sodelovanju z multiplatinasto zasedbo DNCE posnel zanimivo obdelavo ene najbolj izvajanih plesnih uspešnic vseh časov “Da Ya Think I’m Sexy.” Njihova debitantska izvedba je bila glavna uspešnica letošnje podelitve nagrad MTV VMA, single pa je na voljo na


https://itunes.apple.com/us/album/da-ya-think-im-sexy-feat-dnce-single/id1272951328.


 


Organizator zagrebškega koncerta Star Produkcija tako najavlja nepozabno izkušnjo za vse oboževalce tega legendarnega glasbenika: „V veliko čast nam je, da lahko zastopamo svetovno priznanega legendarnega pevca, čigar ime je že desetletja zagotovilo za vrhunsko glasbeno produkcijo in seveda za odlično zabavo. Prvi zagrebški – in v regiji nasploh – nastop Sira Roda Stewarta nas navdaja z velikim vzhičenjem in nam predstavlja velik izziv, zato ga pričakujemo z nestrpnostjo,“ je povedal o koncertu direktor Star Produkcije Alen Ključe.


Stewartov odličen smisel za humor in neponovljiv slog sta zagotovili za vrhunski glasbeni spektakel, zato ga ne zamudite doživeti v živo!


 


Uradna spletna stran: http://www.rodstewart.com/


Facebook: https://www.facebook.com/rodstewart/


Instagram: https://www.instagram.com/sirrodstewart/


Twitter: https://twitter.com/rodstewart