Novice

DUBIOZA KOLEKTIV (Zagreb) - Obvestilo o vstopnicah

17. 11. 2017 - prestavljeno v Areno Zagreb

datum in ura dogodka 25 okt.

Vstopnice, kupljene za koncert Dubioze kolektiv v Domu sportova (Zagreb) veljajo za Areno Zagreb za Parter in jih ni potrebno menjati.


Kupci, ki so vstopnico kupili preko sistema Eventim, lahko brez dodatnih stroškov zaprosijo za zamenjavo za tribune. Dopis z zahtevo pošljite na info@eventim.hr najkasneje do 3. 11. 2017. Elektronsko sporočilo naslovite z „Dubioza kolektiv-menjava za tribune“. V dopisu navedite številke črtne kode* in število vstopnic, želite menjavo za zgornje ali spodnje tribune ter kontaktni elektronski naslov. Eventim bo zahteve reševal sporti in kupcem na mail poslal zamenjane vstopnice za tribune v PDF formatu najkasneje do 10. 11. 2017. Prejete vstopnice morate natisniti na laserskem tiskalniku, zložiti po navodilih in jih pokazati na vhodu na koncert. Poslane črtne kode vstopnic za Dom sportova, ki so veljale za parter za Areno Zagreb, bodo uničene in jih ne bo možno koristiti pri vstopu na dogodek.


Kupci koji žele povrat sredstava zbog promjene mjesta održavanja isti mogu zatražiti od 25.10.2017. i najkasnije do 3.11.2017. na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. Kupci koji su ulaznice kupili putem Eventim web stranice i žele povrat sredstava trebaju poslati e-mail zahtjev na info@eventim.hr najkasnije do 3.11.2017.


Kupci, ki zaradi spremembe lokacije želite vrniti vstopnico, za vračilo kupnine se obrnite na prodajno mesto, kjer ste vstopnico kupili. To lahko storite od 25. 10. 2018 do najkasneje 3. 11. 2017. Tisti, ki ste vstopnico kupili preko spletne strani Eventima pa pošljite zahtevo za vračilo kupnine na info@eventim.hr najkasneje do 3. 11. 2017.


(*črtna koda vstopnice je 24-mestna številka, ki se nahaja na levi strani vstopnice pod linernim zapisom črtne kode)