Novice

DEPECHE MODE - OBVESTILO ZA OBISKOVALCE

14. maj 2017 - Dvorana Stožice, Ljubljana

datum in ura dogodka 11 maj

DEPECHE MODE - OBVESTILO ZA OBISKOVALCE
14. maj 2017 – Dvorana Stožice
LJUBLJANA IZREKA DOBRODOŠLICO DEPECHE MODE
Priprave na njihov prihod v polnem poteku, znane pomembne informacije za obiskovalce.
To nedeljo, 14. maja, bodo našo prestolnico že drugič obiskali legendarni Depeche Mode, ki bodo v dvorani Stožice predstavili svoj aktualni studijski album "SPIRIT”. Še preden pa se prepustimo težko pričakovanemu koncertu, smo za vse obiskovalce koncerta pripravili pregled pomembnih informacij. Obiskovalce naprošamo, da na prireditev prispejo pravočasno, se seznanijo s posebno prometno ureditvijo ter vnaprej poiščejo najbolje možnosti za prevoz oziroma parkiranje. Tiste, ki bi si koncert radi ogledali, vstopnic pa še nimajo, obveščamo, da je na prodajnih mestih Eventima na voljo še nekaj vstopnic -> http://bit.ly/2dqguRD


POMEMBNE INFORMACIJE ZA OBISKOVALCE KONCERTA:
• 18.00 BOX OFFICE
• 18:30: spuščanje obiskovalcev v dvorano
• 19.45- 20.30: predskupina The Raveonettes
• 21.00- 23.00: DEPECHE MODE
• Obiskovalce koncerta prosimo, da na prireditev prispejo pravočasno: NAJKASNEJE DO 19. URE.
• V dvorano je prepovedan vnos:
profesionalne fotografske in video/audio snemalne opreme, orožja, verig, laserskih lučk, obrambnih sprejev, večjih nahrbtnikov- dovoljena velikost je do A4, napisanih transparentov, pločevink in steklenic/plastenk, dežnikov.
• Obiskovalce vabimo, da izkoristijo brezplačen prevoz in se na prizorišče PRIPELJEJO Z MESTNIM POTNIŠKIM PROMETOM LPP.
• Vstopnica za koncert DEPECHE MODE omogoča brezplačen prevoz z javnim potniškim prometom LPP 3 ure pred in 3 ure po zaključku prireditve.
• V času prireditve pozivamo obiskovalce, da parkirajo svoja vozila na za to namenjenih površinah ali pa se do prizorišča pripeljejo z javnim potniškim prometom.
POSEBNA PROMETNA UREDITEV:
Zaradi koncerta >>DEPECHE MODE<< v ŠRC Stožice bo v nedeljo, 14. maja 2017, na VOJKOVI CESTI veljala posebna prometna ureditev in sicer:
• ob 17:45 uri se na delu Vojkove ceste od križišča z Baragovo ulico do južne servisne ceste (ob severni obvoznici) uredi enosmerni prometni režim v smeri severne obvoznice.
• prometna ureditev bo predvidoma veljala do 24.00 ure.
LINIJE MESTNEGA PROMETA:
v času prireditev obratujejo v skladu z ureditvijo prometa, in sicer:
- Linija št. 20 bo obratovala po spremenjeni trasi: Vojkova cesta, obračališče, Štukljeva (severna servisna cesta), Dunajska cesta, Baragova ulica, Vojkova cesta (redna trasa),
- Zadnji odhodi avtobusov izpred ŠRC Stožice bodo 20 minut po končani prireditvi. 
- LPP obvešča vse uporabnike, da so vožnje ob predložitvi vstopnice tri ure pred in tri ure po prireditvi brezplačne.
Med parkirišči bo urejena krožna linija : Vojkova-servisna cesta-del krožišča Tomačevo, mali rondo pri ŠRC, Štajerska cesta, Kranjčeva ulica, Tomačevska cesta, parkirišče Nove Žale (obračališče).
PARKIRANJE:
Za obiskovalce bo parkiranje možno na naslednjih parkiriščih: 
Parkirna hiša ŠRC Stožice (na parkirnih mestih v lasti MOL), Kranjčeva, Žale, Nove Žale, Ekonomska fakulteta, FDV in parkirnih hišah WTC in Modri kvadrat. Parkiranje na parkiriščih v lasti MOL bo 2 uri pred prireditvijo in 1 uro po prireditvi brezplačno.