Novice

REMEMBER YESTERDAY - THE BEATLES STORY, 21. 4.

PRESTAVLJENO NA 12. 10. 2017

datum in ura dogodka 15 mar.

Zaradi velikosti in izjemnih tehničnih zahtev novega domačega koprodukcijskega projekta, koncertnega spektakla »Remember Yesterday« - The Beatles Story, pri katerem med drugimi sodelujejo tudi svetovno priznani koreograf in režiser Wayne Fowkes ter Royal Symphony Orchestra iz Poljske z dirgentom Pjotrom Oleksiakom, se je producent in organizator evropske turneje in svetovne premiere v Sloveniji MH koncerti odločil v dobro vseh ljubiteljev skupine Beatles, kot tudi v dobro same veličasnosti projekta, da tako turnejo kot tudi premiero prestavi na nov datum v Hali Tivoli, ki je tudi že znan – na 12. 10. 2017! Že kupljene vstopnice veljajo na nov datum!


Seveda pa vam organizator omogoča, da lahko vrnete vstopnice na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnili vam bodo kupnino zanje v primeru, da vam novi datum ne ustreza. A naj omenimo, da je predprodajni kontingent vstopnic po ceni 24,00 EUR razprodan in da bodo nove cene vstopnic višje. Z ohranitvijo že kupljenih vstopnic si seveda zagotovite še staro, nižjo ceno, to je 24,00 EUR.


V vsakem primeru se vam organizator in producent zahvaljuje za razumevanje v želji, da bomo skupaj doživeli še bolj veličasten in prekrasen dogodek 12. oktobra v Hali Tivoli v Ljubljani na katerem se bomo ob obilo vrhunske glasbene upodobitve, neverjetnih avdio-vizualnih efektih in koreografije spomnili vseh največjih uspešnic najbolj popularne skupine vseh časov z Otoka, legendarnih The Beatles.