Novice

SPREMEMBA TERMINA KONCERTA MANCE IZMAJLOVE

Zaradi slabe vremenske napovedi je koncert Mance Izmajlove prestavljen iz ponedeljka 5.9. na soboto 10.9.2016. Koncert bo v Križankah.

datum in ura dogodka 02 sep.

Zaradi slabe vremenske napovedi je koncert Mance Izmajlove prestavljen iz ponedeljka 5.9. na soboto 10.9.2016.
Koncert bo v Križankah.Sopotnika na glasbeni in skupni življenjski poti, Manca Izmajlova in Benjamin Izmajlov, napovedujeta nepozabno doživetje za vse, ki ljubijo slovensko pesem. Prav z njo se je pevka priljubila občinstvu – bodisi na koncertih, ki jih sproščeno tudi sama povezuje, bodisi z zgoščenkami Slovanska duša (2007) in Slovensko srce (2008), pri katerih je kot producent sodeloval Benjamin Izmajlov. Na koncertu v Križankah se bo predstavil kot dirigent simfoničnega orkestra, producent, avtor vsebinske zasnove projekta in večine priredb skladb na programu. Koncert je tudi predstavitev njune nove zgoščenke, na katero sta uvrstila izbor slovenskih melodij, za katere si želita, da bi se prenesle tudi na nove generacije. Obenem se z bero slovenskih pesmi poklanjata Sloveniji ob 25-letnici samostojne države.
(10. 9. ob 20.30, Križanke)


Vsem imetnikom vstopnic za koncert Mance Izmajlove 5. 9. sporočamo, da 10. 9. velja isti sedežni red. Vstopnic ni potrebno menjati.


Najlepša hvala za razumevanje.


Lepo pozdravljeni,
Festival Ljubljana