Novice

ZVEZDNI KONCERT BO IZVEDEN NEOKRNJENO!

SEVERINA in PETAR GRAŠO

datum in ura dogodka 14 jul.

ZVEZDNI KONCERT BO IZVEDEN NEOKRNJENO!


Zvezdni koncert, ki je bil napovedan za petek, 15. julija 2016 na Vrhniki, bo organizator izvedel skladno s terminskim načrtom. Zaradi nepričakovanega odhoda Jana Plestenjaka na operacijo slepiča (višja sila), so organizatorji povabili k sodelovanju popularnega hrvaškega zvezdnika in Janovega glasbenega prijatelja PETRA GRAŠA. Ta je tudi sam že poklical Plestenjaka po telefonu in mu zaželel, kar čim hitrejše okrevanje, obenem pa izrazil zadovoljstvo, da bo nastopil na Zvezdnem koncertu.


Na koncertu bo SEVERINA prvič v živo v Sloveniji predstavila svojo novo skladbo Silikoni, ki se je že odlično prijela med njeno publiko. Oba izvajalca pa sta še obljubila, da se obeta fantastičen glasbeni spektakel, ki se ga bodo obiskovalci dolgo spominjali. Za dvig razpoloženja bo poskrbela predskupina Tarapana band.


Koncert zaradi zgornjega dejstva ne bo niti časovno niti vsebinsko okrnjen, vstopnice pa ostajajo v veljavi in jih ni potrebno menjati. Vsi, ki želijo vstopnice vseeno vrniti, lahko to storijo na istih prodajnih mestih, kjer so jih kupili.


Hvala za razumevanje in se vidimo 15. julija!