Novice

Beriozka, prestavljena v Cankarjev dom!

Menjava vstopnic.

datum in ura dogodka 26 jul.

Zaradi nepredvidljivih vremenskih razmer je plesna predstava Beriozka, ki bo na sporedu v sredo, 27. julija, prestavljena v Cankarjev dom.  


 


Ruski ansambel Beriozka je bil ustanovljen leta 1948. Plesni sestav, ki osuplja še tako zahtevno občinstvo po vsem svetu, svoje edinstvene spektakle začenja s plesom v krogu, v katerem predstavijo znameniti korak, pri katerem ustvarijo posebno iluzijo, da se ne premikajo plesalci, ampak oder okrog njih.


Kot pravi Mira Kalcova, vodja ansambla, je pravi razlog očaranega občinstva iz duše izvirajoča izraznost plesalcev, ki s čutnostjo prevzame prav vsakogar.


(27. 7. ob 21.00, Cankarjev dom)


 


Vsi, ki že imate vstopnice za predstavo Beriozka lahko nadomestne vstopnice za Cankarjev dom prevzamete na Blagajni Križank in Info točki 64. Ljubljana Festivala (Mestni trg 17). Nadomestne sedeže v Cankarjevem domu lahko izberete tudi po telefonu (01 241 60 28, 01 241 60 26), v tem primeru boste vstopnice prevzeli v Drugem preddverju Cankarjevega doma najprej eno uro pred dogodkom. Nadomestne vstopnice lahko prevzamete le ob predložitvi obstoječih vstopnic, vstopnic z lokacijo Križank ni potrebno vračati.  Prevzem nadomestnih vstopnic je obvezen, saj brez njih vstop na prizorišče predstave ne bo možen.