Novice

Mi2, 20. OBLETNICA

MENJAVE ZA PARTER MOŽNE SAMO 4.11.2015

datum in ura dogodka 03 nov.

Cenjeni kupci!


Obveščamo vas, da je menjava vstopnic za PARTER zaradi selitve v veliko dvorano Hale Tivoli izjemoma možna na željo skupine Mi2 vendar vas opozarjamo, da je menjava vstopnic zaradi samega sistema prodaje preko različnih prodajnih kanalov v elektronskem sistemu Eventim precej kompleksna in povezana z dodatnimi stroški.
Organizatorji zagotavljajo, da bodo vsi - od tistega, ki sedi v zadnjem kotičku tribune do tistega, ki bo stal pod odrom – deležni enako kvalitetnega žura! Torej priporočamo, da dobro premislite o menjavi. V kolikor se odločite za menjavo, to storite po naslednjih navodilih:Menjava vstopnic je možna le na prodajnem mestu, kjer je bila vstopnica kupljena!
Menjava vstopnic je mogoča samo v sredo 4.11.2015
Strošek menjave vstopnic znaša 2,5 EUR/po vstopnici z vključenim DDV-jem.


MENJAVA VSTOPNIC KUPLJENIH NA FIZIČNIH PRODAJNIH MESTIH
Original vstopnico je potrebno sistemsko stornirati. Prodajalec mora s strani Eventima pridobiti dovoljenje za stornacijo. Po stornaciji izda prodajalec novo vstopnico z višjo ceno- ZAMENJAVA ZA PARTER – CENA 25,50 EUR.


MENJAVA VSTOPNIC KUPLJENIH PREKO SPLETA IN KLICNEGA CENTRA
Vsi kupci, ki ste vstopnice kupili preko spleta in želite opraviti menjavo za parter, morate najprej opraviti nov nakup. Za stornacijo nam nato na e-mail info@eventim.si posredujete potrditveni e-mail nakupa starih vstopnic, ki jih želite stornirati in potrditveni e-mail novega nakupa. Opozarjamo vas, da za menjavo vstopnic izberete ceno: ZAMENJAVA ZA PARTER s ceno 25,50 EUR. Kupnina za staro naročilo bo povrnjena z enakim plačilnim sredstvom kot je bil opravljen nakup. Tisti, ki ste kupili vstopnice z moneto ali preko položnice morate pripisati številko vašega transakcijskega računa. E-mail z vsemi potrebnimi informacijami pošljite v sredo,4.11.2015, saj menjava vstopnic po 4.11.2015 ne bo več mogoča.