Novice

Slovenska muska za slovenske otroke

18. junij ob 20. uri, Kulturni Dom Mengeš

datum in ura dogodka 05 jun.

Slovenska muska za slovenske otroke
 
Ljubitelji komedije so že kar vajeni, da jih Špas Teater večkrat preseneti z dobrodelnostjo. Zbiranju sredstev pomoči potrebnim vedno namenijo najuspešnejšo predstavo sezone in tako bo tudi letos.
 
Zbiranju sredstev za slovenske otroke so namenili jubilejno 200-to ponovitev trenutno najbolj vroče glasbene komedije 'Slovenska muska od A do Ž', s katero so ustvarjalci z Ladom Bizovičarjem na čelu, gostovali po vsej Sloveniji in med drugim kar štirikrat gostovali v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma in jo vsakič razprodali!
Ne samo, da vas bo predstava nasmejala do solz in naučila nekaj novega o slovenski glasbi in njenih izvajalcih, pač pa boste s tokratnim ogledom tudi pomagali tistim najmlajšim, pomoči najbolj potrebnim. Dobrodelna, že 200-ta 'Slovenska muska od A do Ž', bo na sporedu 18. junija v Kulturnem domu Mengeš ob 20 uri. Izkupiček od prodaje vstopnic bo v celoti namenjen Ustanovi Pustimo jim sanje, pri dogodku pa bo ponovno sodelovala tudi Anina zvezdica.
 
"Če radi poslušate slovensko glasbo, vam bo ta predstava všeč, če slovenske glasbe ne marate, vam bo ta predstava izredno všeč!" (Lado Bizovičar in glasbeniki)
 
Leta 2010 je Špas teater za Hišo sreče organiziral ogled dobrodelne predstave '5moških.com'. Eno največjih gledaliških uspešnic si je tako v živo na Prešernovem trgu v Ljubljani in preko spleta ogledalo več kot  60.000 ljudi! Tri leta kasneje je s postavitvijo stand-up uspešnice 'Udar po moško' napolnil Kongresni trg in zbiral sredstva za otroke projekta 'Botrstvo'. Lani je z dobrodelno predstavo sodeloval s slovensko košarkarsko reprezentanco, ob vsem tem pa vsako leto donira še finančna sredstva in pomaga tistim, ki so pomoči najbolj potrebni.