Novice

DOGODKI V LONDONU

datum in ura dogodka 13 dec.


Events in London


 


Vse kar morate storiti je, da si ustvarite nov račun na strani Eventim.co.uk. Tako boste imeli možnost rezervirati dogodke, ki jih želite obiskati. To je to ! Planirajte svojo pot v naprej in z nami ne boste nikoli zamudili najboljših šovov v Londonu. Naj bo vaše bivanje v enem izmed največjih mest na svetu enkratno in nepozabno doživetje. Prosimo upoštevajte, da se lahko cene storitev razlikujejo od cen na straneh Eventim.si.
London Eye: do 31.03.2013


Podnevi ali ponoči vam “Londonsko oko” - ogromno kolo ponuja spektakularen panoramski pogled na London in njegove znamenitosti kot so Big Ben, Buckinghamska palača, katedrala svetega Paula, Westminsterska opatija in Trafalgar square. Atrakcije, ki jih ne smemo spregledati ob obisku Londona.


 Hampton Court Palace : do 31.03.2013


Pridite, uživajte ob raziskovanju britanske kraljeve palače in odkrite nekatere njene skrivnosti – labirint v mogočnem parku in zgodbe o duhovih.


 The British Music Experience: do 31.12.2011


Obiščite britanski interaktivni muzej in odkrite kako se je glasba med leti spreminjala in pri tem vplivala na življenski stil v zadnjih desetletjih.


 The Original tour: do 31.03.2013


Vstopite in izstopite na naši originalni poti po Londonu in uživajte ob raziskovanju znamenitosti v udobju.Izkoristite kar največ ob vašem obisku s pomočjo naših profesionalnih vodičev, ki vam bodo predstavili pot na zanimiv in informativen način.


 Billy Elliot:do 15.12.2012


Billi Elliot je muzikal, ki z odlično glasbo in plesnimi točkami pričara enkratno glasbeno doživetje vsem generacijam. Da je glazbo za muzikal napisal sir Elton John je samo še dodatek za nepozaben večer.


 Chicago:do 26.01.2012


Večer v stilu 20-tih v Ameriki. Chicago je en izmed najbolj popularnih muzikalov, ki jih izvajajo na Brodwayu. Prepustite se, da vas začara čudovita glasba in uživajte ob enkratnih plesnih točkah in prečudovitih kostumih iz obdobja prohibicije v Ameriki.


 
The Lion King:do 09.09.2012


Levji kralj je čudovita zgodba ,ki ni očarala samo mlade ampak tudi starejše. Oglejte si krasen show z veliko odlične glasbe, pisanimi kostumi in osupljivo odersko izvedbo, ki vas ne bo pustil ravnodušne in vas bo popeljal v obdobje mladostne razposajenosti.


 
The Jersey Boys: do 21.10.2012


V Londonskem Princ Edward gledališču, si lahko ogledate predstavo, ki je prejela 21 večjih mednarodnih nagrad in prejela odlične kritike v zanih časopisih kot “ preveč dobra, da bi bila resnična” ali “O, kako čudovit večer se ti obeta” in “Publika je ponorela” ...


 
Les Miserables:do 31.01.2012


Od leta 1980 je muzikal “Les Miserables” prikazan v izvedbi odlične in talentirane skupine. Videlo ga je že več kot 55 milijonov ljudi iz več kot 40 različnih držav in je še vedno eden izmed najbolj popularnih muziklov na svetu. Zgodba o strasti in uničenju izpod peresa Victor-ja Huga.


 
Mamma Mia!: do 20.10.2012


Grški otok, počitniško razpoloženje in kup najbolj znanih Abba pesmi – to so sestavine za čudovit in nepozaben večer…Edina stvar, ki jo morate vzeti s sabo je dobra volja.


 
Phantom of the Opera : do 28.04.2012


Andrew Lloyd Weber je napisal uspešni muzikal, ki je že v 24-tem letu izvajanja in je še vedno lep in ganljiv. Tragična ljubezenska zgodba, dih jemajoči kostumi, čudoviti specialni efekti vam bodo pričarali enkraten večer v gledališču, ki ga zagotovo ne boste nikoli pozabili.


 Shrek - The Musical: do 21.10.2012


Končno je narejen – v maju 2011 je v London prišla oderska izvedba odličnega risanega filma Shrek. Muzikal vas bo ponesel v fantazijski svet poln pravljic in junaka, ki ima samo eno poslanstvo – Rešiti in varovati svojo princesko ! Muzikal narejen, da očara in začara občinstvo.