SEVERINA

SEVERINA  - Vstopnice

Pusti glas i glasno zapjevaj!

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Kdaj bo Severina Vučković ali podoben izvajalec nastopil v Sloveniji? Prijavite se na naš ticket alarm in izvedeli boste prvi!

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za SEVERINA. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

SEVERINA V SKLOPU TURNEJE 'THE MAGIC TOUR' DECEMBRA V STOŽICAH


Ljubljana je pripravljena na koncert, ki bo presegel vse, kar smo videli do zdaj.
Po veliki regionalni turneji 'Dobrodošao u klub', ki jo je videlo več kot 250 tisoč ljudi in ki se lahko postavi ob bok velikim svetovnim turnejam, Severina najavlja novo, še bolj spektakularno turnejo 'The Magic Tour', v sklopu katere bo 21. decembra nastopila v Stožicah.


To je že njena četrta regionalna turneja, zaradi katere Severina upravičeno velja za največjo žensko zvezdo v tem delu Evrope. Turnejo bo začela 16. novembra v rodnem Splitu, nato se bo ta magična noč nadaljevala še v drugih velikih mestih, kot so Beograd, Ljubljana, Zagreb, Skopje


Podrobnosti najbolj pričakovane turneje na tem prostoru se počasi razkrivajo in tako je že znano, da bo produkcija presegla vse, kar smo lahko videli do zdaj. Izbrana je ekipa vrhunskih umetnikov, na turneji pa bo Severino spremljalo več kot sto oseb, vključenih v organizacijo spektakla, in kar petnajst tovornjakov opreme.


"Večina mojih plesalcev na zadnji turneji je bila iz Slovenije. S Slovenci se vedno dobro pleše in uživa... Zato mi je v veliko veselje, da lahko napovem ta koncert in vas vse povabim v Areno Stožice 21.12!" je povedala Severina.


Na koncertih, ki jih napovedujejo kot 'magična bajka za cijelu obitelj', bodo Severinini oboževalci uživali v starih in novih pesmih, tudi v hitih z njenega najnovejšega albuma 'Halo', ki imajo na Youtubu že več kot 300 milijonov ogledov.


Spominske vstopnice je mogoče naročiti le s poštnimi dostavnimi metodami: priporočena pošta, hitra pošta in DHL.Tiskanje teh vstopnic drugje kot pri nas, ni mogoče.


Odgovorni organizator prireditve:
Star produkcija d.o.o.
Ćire Truhelke 21
10000 Zagreb