Petar Grašo

Petar Grašo  - Vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za Petar Grašo. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!


Obveščamo vas, o novih terminih koncertov PETRA GRAŠE
PETAR GRAŠO - 11. 06. 2021 - KOPER – NADOMESTNI TERMIN: 11. 03. 2022
PETAR GRAŠO - 04. 06. 2021 - MARIBOR – NADOMESTNI TERMIN: 12. 03. 2022
PETAR GRAŠO - 12. 06. 2021 - CELJE – NADOMESTNI TERMIN: 09. 04. 2022


Organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!


V kolikor vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete od 28. 5. 2021 do 24. 6. 2021 na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.


VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.


Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.


Hvala za razumevanje.