OVERJAM REGGAE FESTIVAL

OVERJAM REGGAE FESTIVAL  - Vstopnice

OVERJAM REGGAE FESTIVAL vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za OVERJAM REGGAE FESTIVAL. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Overjam se odvija na lepem Sotočju v mestecu Tolmin v Sloveniji.


Le nekaj kilometrov razdalje med Trstom, Ljubljano, Benetkami in Dunajem, festival letos dosega že 6. edicijo in tako z lahkoto lahko rečemo, da spada med »top 10« evropske reggae festivale. Overjam festival vam predstavlja neverjetno sproščeno vzdušje. Poskrbeli bomo, da se boste počutili kot doma, s to razliko, da boste pozabili na vse skrbi in uživali v najboljših počitnicah kdajkoli!


Festival se nahaja na Sotočju, ki leži med dvema gorskima rekama, imenovanima Soča in Tolminka. Overjam festival ima »v lasti« dve festivalski plaži za vašo sprostitev. Ampak ti dve reki nista edini razlog, da je Sotočje tako čudovito. Tolmin leži le dobrih 65 kilometrov od obale Sredozemskega morja, ki vam resnično da občutek počitniškega razpoloženja.


Čarobno in edinstveno vzdušje, ki se čuti na Overjamu, je združeno z mnogimi dnevnimi aktivnostmi, ki se odvijajo preko celega dne, in vam omogočajo živeti teden pol pozitivnih vibracij, skupaj z ljubitelji reggae-dancehall-dub glasbe, ki prihajajo iz vse Evrope in tudi iz drugih kotičkov sveta.


Raznolikost naše prehrambene ponudbe in veliko število ponudnikov, vam omogoča, da se sprostite v pristni in čisti slovenski naravi, ki je pripravljena turiste sprejeti 365 dni na leto.


Območje namenjeno otrokom se imenuje »Overjam Kidz« in je z nami že od začetka festivala. Strokovnjaki različnih narodnosti bodo poskrbeli za varnost in zabavo vaših otrok, otroci pa bodo vsak dan izvajali 360° aktivnosti od 11:00-16:00.


Overjamov glasbeni cilj je zbrati kolikor je le mogoče različne žanre reggae glasbe in subkulture, od ska do jungl-a, od dub-a do dancehall-a. Različni odri, koncerti in veliko DJ-ev ter selektorjev, vam bo omogočilo, da v celoti zaživite v rdečo-zlato-zelenih odtenkih.


Dodante informacije: www.overjamfestival.com


  


 


 


Odgovorni organizator prireditve:


ARTFEST d.o.o.


Dolomitska ulica 32


1000 Ljubljana

Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.