LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL

LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL  - Vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL
Vrača se Ljubljana Vocal Festival!
Ljubljana Vocal festival edini festival v Sloveniji, ki na 4 lokacijah s 4 dogodki povezuje 4 dimenzije vokalne glasbe – izpiljene vokale, udarne ritme, vrhunske odrske nastope ter spektakularne zvočne efekte.
Srečanje, ki ga organizira vokalna skupina Jazzva, je v 15 letih obstoja preraslo iz koncerta najdejavnejših slovenskih a cappella skupin v večdnevni mednarodni festival vokalne glasbe, posvečen raziskovanju meja človeškega glasu v obliki pestrih koncertov, delavnic, druženj in on-line vsebin. Pridružite se vsako leto glasnejši druščini in zapojte tudi vi - na glas!
Več informacij: www.lvf.si
Festivalska vstopnica za 4 dni, 4 lokacije, 4 vrhunske koncerte: predprodaja 30 €


-
11. november
LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL - LOOP VEČER: ŽIGAN KRANJČAN, GAŠPER GROM & MR. SYNCOPAD, ČINČIN, 19.30
Festival odpiramo v četrtek, 11. novembra, ko bodo trije slovenski glasovni akrobati predstavili inovativne pristope k manipulaciji človeškega glasu z moderno tehnologijo. Kranjčan, Grom & Syncopad bodo v ljubljanskem ČINČIN-u navduševali s svojimi vokalnimi fintami, ritmičnimi forami in triki na looperju.
Vstopnina*: predprodaja 5 €, na dan dogodka 7 €


12. november
LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL - ZVEZDANA NOVAKOVIĆ & ČARALICE, Atrij ZRC SAZU, 19.30
Petkov večer bomo preživeli v družbi Zvezdane Novaković in Čaralic. V prekrasnem ambientu atrija ZRC SAZU se bomo pustili začarati glasovom ritualnih hvalnic naravi, starodavnih magičnih besed in zagovorov, s katerimi so naši predniki zdravili različne bolezni.
Vstopnina*: predprodaja 7 €, na dan koncerta 10 €


13. november
LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL - 7. DRŽAVNO BEATBOX TEKMOVANJE, Klub Gromka, Metelkova, 20.00
V soboto, 13. novembra, bo v klubu Gromka na Metelkovi v soorganizaciji z Beatbox Slovenija potekalo 7. državno beatbox tekmovanje. Najboljši, najglasnejši in najbolj ustvarjalni domači beatboxerji se bodo med seboj pomerili v bitki za prestižno lovoriko, zmagovalec pa bo nastopil tudi na velikem vokalnem šovu v Kino Šiška naslednji večer.
Vstopnina*: predprodaja 7 €, na dan koncerta 9 €


14. november
LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL - VOKALNI ŠOV, Katedrala Kino Šiška, 19.30
Vrhunec bo festival doživel v nedeljo, 14. novembra. Na odru Katedrale v Kinu Šiška bo glasna druščina a cappella skupin, vokalnih akrobatov in mojstrov zvočnih učinkov znova predstavila nove pristope k popularni vokalni glasbi. Vsak od nastopajočih bo v svojem slogu premikal meje mogočega v vokalnem univerzumu in raziskoval nove načine prenašanja različnih žanrov glasbe v svet brez inštrumentov, kjer ima človeški glas glavno besedo.
Nastopajoči: Bassless, Dekliški zbor sv. Stanislava Škofijske klasične gimnazije, državni prvak v beatboxu, Gašper Grom, Jazzva, Sonus, Zvezdana Novaković & Čaralice
Vstopnina*: predprodaja 16 €, na dan dogodka 23 €


*Festivalska vstopnica vključuje vstopnino za vse štiri večere. Njen nakup je mogoč le v predprodaji.
** Izvedba koncertov in drugih aktivnosti bo prilagojena aktualnim vladnim ukrepom, smernicam NIJZ in navodilom drugih pristojnih institucij.