Nalaganje...

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Kdaj bo Dylan Moran ali podoben izvajalec nastopil v Sloveniji? Prijavite se na naš ticket alarm in izvedeli boste prvi!

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji in našo politiko zasebnosti.


Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Dylan Moran. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Kako postati super zvezda komedije? Zapustiš šolo pri 16 brez kakršnihkoli kvalifikacij in naslednja štiri leta preživiš ob pitju in pisanju slabe poezije.

Tako se to naredi vsaj, če ti je ime Dylan Moran. Francoski časopis Le Monde je irskega stand up genija oklical za »najboljšega komika, živega ali mrtvega«. Uspehe je požel že od mladih let skoraj magično. Leta 1992 si je ogledal predstavo irskega stand up komika v malem kletnem teatru v Dublinu in se odločil, da bo poskusil tudi sam. Leto kasneje pri 21 letih je Dylan Moran že požel prvo nagrado na prestižnem Edinburškem festivalu.

Dylan Moran zvezda serije »Black books«, »Shaun of the dead« in »Run Fat Boy Run« rad širi veselje. Staranje, religija, otroci in razmerja se vsa prepletajo z absurdnostjo življenja. Žgoče opazke, sočna imaginacija naslikana na razpadajoče platno z kruto, neprijazno sarkastično »Moraneskastimi« potezami čopiča, prikazanimi z Dylanovim znanim raztresenim šarmom so tipične za njegovo komedijo.