PRIFARSKI MUZIKANTI

There are no performances available at the moment.

Get notified when we have tickets available

Receive news about artist as soon as we do, directly to your e-mail.

By subscribing you agree with Terms of use and our Privacy policy

available Fan Reports

  1. Koncert 30 let v Cankarjevem domu , Božični koncert v Semiču

    by Rozalija at Cankarjev dom on 25.11.2018

    Koncerta sta bila nepozabna. V Cankarjevem domu in v Semiču z izbranimi pesmimi za srce in dušo, primerne času in dogodkom. Pohvala režiserki in organizatorjem je čista 10 - ka.

Artist description

O DOGODKU

Prifarci nad korono! Prvi butični koncert Prifarskih muzikantov po pandemiji na Ptuju. Ob upoštevanju vseh predpisov zato, da vsi ostanemo zdravi. Koncert bo na prostem, na grajskem dvorišču, začel pa se bo ob 19h. Prifarci prihajamo dobro razpoloženi, z naborom naših največjih uspešnic, od ljudskih pesmi do popevk in zimzelenih melodij. Vstop na prizorišče se bo odprl že ob 18 uri, zato da Vas na varni razdalji pospremimo na sedeže. Maske pri vstopu in izstopu so obvezne. Pohitite z nakupom! Na voljo je zgolj 140 vstopnic! V PRIMERU DEŽJA BO NADOMESTNI KONCERT TAKOJ NASLEDNJI DAN, V NEDELJO, 6. SEPTEMBRA 2020 OB 15 URI!


O PRIFARCIH

Prifarci zaigrajo vse kar jim pride pod prste. Od ljudskih pesmi, popevk - starih in novih, tujih uspešnic, včasih so celo zaplesali. Na odrih so že 32 let, z lepim naborom zmagovalnih narečnih popevk, slovenske popevke in drugih nagrad. Med prepoznavne uspešnice štejejo Ptičice, Mlinarco, Matildo, pesem Tako kot je, je prav, Vejico rožmarina... Največji izziv je zanje vsakoletni veliki gala koncert v Cankarjevem domu v Ljubljani.Glavnina skupine je doma pri Fari, vodi pa jih Martin Marinč.