ruše zmelkoow - Vstopnice

Zmelkoow

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

In veliki zmagovalci so … ZMELKOOW

In to v več disciplinah, ki pa jih uradna stroka zaenkrat še ni zavedla v svoje almanahe ... Kleni rokerji nežnih src in strumnega koraka odločno in neumorno sledijo svoji viziji divergentnega delovanja brez jasnega namena in cilja. Temu navkljub so v dobrega četrt stoletja nanizali že vrsto evergrinov, žiga-žaga poskočnic in celo srce parajočih balad ter se trdo zasidrali na prestolu rahlo bizarnih genialcev, ki bi si jih vsaka mama želela za zeta (oz. snaho), če bi ga malo manj žurali.

Trdo jedro benda slejkoprej tvori trio Žare-Goga-Koščak (po domače Brundo, Slavček in Strojnica), ki se mu (ker so fajn družba in odlični glasbeniki) skorajda vedno pridružita še lepotica Anuša in maestro Zergoloff – dva multi-inštrumentalista, ki pojeta točno kot švicarska ura in imata luknje v spominu kot švicarski sir. Gre torej za naravnost eksplozivno mešanico pozitivne energije in vrhunskega muziciranja, ki krepko strese še tako velike odre in ogreje tudi najbolj ledena srca.

Čas Corone je ekipa izkoristila (poleg tečaja kvačkanja in vzgoje bonsajev) za snemanje svoje desete plošče, ki bo najboljša doslej. Na njej bo deset komadov (vključno z že ponarodelo »Kaj nam fali? 2020), ki so bili s strani evalvatorjev za Michelinove zvezdice ocenjeni s čisto desetko. Skratka, »zmagali smo, zmagali in na to se pije!«

KAFE TEATER

predskupina

Ognjevitost, strast in prava doza elana ... da se na odru zgodi kemija in za njo reakcija, ki pusti usta odprta in srca polna. Od preprostih do kompleksnih in od majhnih do velikih. Potreben je le prvi korak, da ljudje upamo in še pomembneje, da zaupamo.

Matic, vokal in bas, Domen za klavirjem, Urban s kitaro in Rene za bobni že delamo majhne korake z željo, da bi uresničili želje. S ponosom igramo skladbe slovenskih glasbenikov (Siddharta, Mi2, BFM itd.) kot tudi južnih sosedov in drugih znanih svetovnih glasbenikov. Ustvarjamo tudi avtorske skladbe, ki odražajo in izražajo ljubezen in strast do glasbe.