Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Pred natanko desetimi leti se je fužinski princ Zlatko s svojim prvim albumom, Svet je lep, uradno pojavil na slovenski sceni, na kateri vlada še danes. Vsako leto boljši, vsako leto uspešnejši, vsako leto pogumnejši in brez dlake na jeziku z verzi opozarja na aktualne razmere v družbi, okroglo obletnico prvenca pa bo eden treh kraljev slovenskega hiphopa proslavil na velikem koncertu v praznični Šiški.

Zlatan Čordić – Zlatko je v desetih letih iz borbenega freestylerja prerasel v slovenskega reperskega zvezdnika, zavoljo svojega pozitivnega odnosa in seveda rimoklepaških veščin izjemno priljubljenega po celi državi, še zlasti pa v svoji rodni, mnogokrat opevani Ljubljani. Ne glede na to, ali se tematsko posveča fužinskemu vsakdanu ali globalnim problematikam, je v njegovi glasbi vedno čutiti ljubezen do njegove soseske, do sočloveka, do življenja samega. Lani je izdal že deseto studijsko ploščo Žive naj vsi narodi, po hitrem obisku na našem Šiška Openu in uspešni poletni turneji Trije kralji s Klemnom Klemnom in Recyclemanom pa ga letos čaka še en podvig – deseta obletnica prvenca Svet je lep.

Album, ki nam je predstavil klasičnega Zlatkota, Zlatkota, kot ga zdaj že dobro poznamo – vedno vedrega, a tudi neizprosno iskrenega mojstra rim –, bo decembra prvič zazvenel tudi v Šiški. Težko si predstavljamo primernejšo uverturo pred prazničnim veseljačenjem v družbi najbližjih, zato pridite in zamuvajte z Zlatkom!

 

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Kino Šiška

Trg prekomorskih brigad 3

1000 Ljubljana