Željko BEBEK & Band - Nakup vstopnic

Željko BEBEK & Band

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

BOŽIČNA ČAGA: ŽELJKO BEBEK | 25. 12. 2021 | MARIBOR | PRESTAVLJENO

Sporočamo vam, da je koncert ŽELJKA BEBEKA načrtovan za 25. 12. 2021, Festivalna dvorana Lent, Maribor prestavljen. . Vstopnice veljajo za nov termin in jih ni potrebno menjati. V kolikor vam nov termin ne ustreza lahko vstopnice vrnete.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.

Največja legenda YU POP Rocka Željko Bebek z največjim številom hitov te zvrsti glasbe se po štirih letih vrača na osrednje mariborsko prizorišče. To bo večer uspešnic (čage) zasedbe Bijelo Dugme in hitov iz njegove samostojne glasbene kariere. Gre za koncert, ki je bil načrtovan kot Božična čaga dne 25.2021, a je bil zaradi znanih razmer, odpovedan oziroma prestavljen. Že kupljene vstopnice seveda veljajo.